43 Пронајдени резултати

Вие баравте за :

Дестинација : Turkey
Датум : 19.02.2018
За : 6 Ноќи
Гости : 2 Возр. & 0 Деца

Ѕвезди

EB TILL 28.02.2018

EFTALIA OCEAN - UAI Turkey, Alanya

ПОЛОЖБА : Хотелот е вклучен кон познатиот ланец на Ефталиа во 2017 год. Се наоѓа на 18 км оддалеченост од Аланија, ...

2 ДЕЦА БЕСПЛАТНО ВО ХОТЕЛ ДО (0-14,99 год.)

p.p. in DBL 519€
417 19.02.2018 06.05.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ
EB TILL 28.02.2018

ПОЛОЖБА : Хотелот е на  на 20 километри од градот Алања,а од Анталија  аеродромoт е  на 105км.Хотелот е  ...

2 ДЕЦА БЕСПЛАТНО ВО ХОТЕЛ ДО ( I 0-13.99 & II 0-2.99 год.)

p.p. in DBL 514€
443 19.02.2018 06.05.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ
EB TILL 30.04.2018

EFTALIA MARIN - UAI Turkey, Alanya

ПОЛОЖБА : Хотелот се наоѓа во Турклер, 18 км  од центарот на Алања , а на  100 км од аеродромот на  Антали...

2 ДЕЦА БЕСПЛАТНО ВО ХОТЕЛ ДО (0-14,99 год.)

p.p. in DBL 505€
450 19.02.2018 06.05.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ
EB TILL 30.04.2018

EFTALIA AQUA - UAI Turkey, Alanya

ПОЛОЖБА : Хотелот се наоѓа во Турклер, 18 км  од центарот на Алања , а на  100 км од аеродромот на  Антали...

2 ДЕЦА БЕСПЛАТНО ВО ХОТЕЛ ДО (0-14,99 год.)

p.p. in DBL 491€
452 19.02.2018 06.05.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ
EB TILL 31.03.2018

EFTALIA VILLAGE - AI Turkey, Alanya

ПОЛОЖБА : Хотелот се наоѓа во Турклер, 18 км  од центарот на Алања , а на  100 км од аеродромот на  Антали...

2 ДЕЦА БЕСПЛАТНО ВО ХОТЕЛ ДО (0-14,99 год.)

p.p. in DBL 429€
399 19.02.2018 06.05.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ
EB TILL 30.04.2018

ПОЛОЖБА : Хотелот се наоѓа во Турклер, 18 км  од центарот на Алања , а на  100 км од аеродромот на  Антал...

2 ДЕЦА БЕСПЛАТНО ВО ХОТЕЛ ДО (0-14,99 год.)

p.p. in DBL 436€
405 19.02.2018 06.05.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ
EB TILL 28.02.2018

ПОЛОЖБА : Хотелот се наоѓа на само 18км до Алања градскиот центар, Ајдинбеј Голд Дреам Хотел е на 40 км од Водопа...

ПОПУСТ ЗА РАНА РЕЗЕРВАЦИА -40%

p.p. in DBL 429€
349 19.02.2018 06.05.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ
EB TILL 28.02.2018

ЛОКАЦИЈА: Конкордиа Целес е хотел лоциран во областа Окучалар, на 85 км оддалеченост од Аеродром, 35 км од цента...

ПОПУСТ ЗА РАНА РЕЗЕРВАЦИА - 35%

p.p. in DBL 464€
382 19.02.2018 06.05.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ
EB TILL 31.03.2018

ПОЛОЖБА : Лагуна Алија е лоциран во Аланија, на само 29 км оддалеченост од плажата Клеопатра, 32 км од аквапаркот...

p.p. in DBL 595€
503 19.02.2018 06.05.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

Селектирана страна : 1

Директна соработка

Eurosava соработува со најголемите светски тоуроператори и со директни закупи на соби во хотелите во дестинацијата за да нуди на клиентите квалитетни туристички пакети.

UP-TO-DATE информации

EuroSava останува во контакт со хотели и пансиони, со цел да се ажурираат податоци што е можно побрзо.

Обемот на продажбите

Нашата стратегија е да се продаде што е можно најмногу пакети оnline, кој овозможува намалување на трошоците со промоција на лице место. Нашата понуда е многу разновидна и прифатлива.

Брзо најдете она што ви треба

EuroSava ви овозможува да пребарувате за правата дестинација користејќи брзо и модерно пребарување.

Ниски цени

Нашето задоволство е да ви понудиме што повеќе ниски цени.

Плаќање преку интернет

Ако сте ја избрале вашата дестинација тогаш ќе може да си извршете уплата преку интернет во нашиот сајт,веднаш после конфирмација а не подолго од времетраење од 24 часа а со тоа ке заштедете и време и пари.

Иднината е ONLINE

EuroSava сака да стане најголема онлајн продавница за патување од Македонија, со поврзување на хотелoт со туристите и обезбедување на најниски цени.

Сите информации на едно место

EuroSava е повеќе од портал резервации , тука можете да најдете повеќе за вашата дестинација: знаменитости, други туристички повратни информации и слики.