57 Пронајдени резултати

Вие баравте за :

Дестинација : Turkey
Датум : 16.09.2018
За : 6 Ноќи
Гости : 2 Возр. & 0 Деца

Ѕвезди

ПОЛОЖБА : Хотелот се наоѓа во областа Karaburun, 25км од Сиде, 35км од Аланија и 90км од аеродромот во Анталија.  УС...

p.p. in DBL 496 16.09.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

ПОЛОЖБА : Хотелот се наоѓа на 90км оддалеченост од аеродромот Анталиа и 32км од Аланиа и Сиде. УСЛУГА  ULTRA ALL IN...

p.p. in DBL 869 16.09.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

ПОЛОЖБА : Хотелот се наоѓа на само 30км од Водопадите Манавгат, на 30мин возење до центарот на Аланиа. Аеродромо...

p.p. in DBL 666 16.09.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

ПОЛОЖБА : Хотелот е лоциран во областа Konakli, на 12 км од центарот на Аланија и на 110 км од аеродромот во Анталија.&...

p.p. in DBL 606 16.09.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

ПОЛОЖБА : Холидеј Гарден ресорт е лоциран во Окурчалар-Аланија, на 85 км оддалеченост од Аердромот, 25 км од Сиде...

p.p. in DBL 496 16.09.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

ЛОКАЦИЈА: МС Мабери е лоциран во Аланија, на 10 км од центарот на Аланија, 500 метри од Конакли и 110 км од Аеродром....

p.p. in DBL 501 16.09.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

ЛОКАЦИЈА: МС Парк е лоциран во Аланија, на 10 км од центарот на Аланија, 500 метри од Конакли и 58 км од Аеродром. С...

p.p. in DBL 553 16.09.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

Селектирана страна : 3

Директна соработка

Eurosava соработува со најголемите светски тоуроператори и со директни закупи на соби во хотелите во дестинацијата за да нуди на клиентите квалитетни туристички пакети.

UP-TO-DATE информации

EuroSava останува во контакт со хотели и пансиони, со цел да се ажурираат податоци што е можно побрзо.

Обемот на продажбите

Нашата стратегија е да се продаде што е можно најмногу пакети оnline, кој овозможува намалување на трошоците со промоција на лице место. Нашата понуда е многу разновидна и прифатлива.

Брзо најдете она што ви треба

EuroSava ви овозможува да пребарувате за правата дестинација користејќи брзо и модерно пребарување.

Ниски цени

Нашето задоволство е да ви понудиме што повеќе ниски цени.

Плаќање преку интернет

Ако сте ја избрале вашата дестинација тогаш ќе може да си извршете уплата преку интернет во нашиот сајт,веднаш после конфирмација а не подолго од времетраење од 24 часа а со тоа ке заштедете и време и пари.

Иднината е ONLINE

EuroSava сака да стане најголема онлајн продавница за патување од Македонија, со поврзување на хотелoт со туристите и обезбедување на најниски цени.

Сите информации на едно место

EuroSava е повеќе од портал резервации , тука можете да најдете повеќе за вашата дестинација: знаменитости, други туристички повратни информации и слики.