56 Пронајдени резултати

Вие баравте за :

Дестинација : Turkey
Датум : 28.11.2018
За : 6 Ноќи
Гости : 2 Возр. & 0 Деца

Ѕвезди

BAYAR GARDEN BEACH - Turkey, Alanya

ЛОКАЦИЈА: Држава: Tурција Регион: Aланија Ресорт: Oбагол A...

p.p. in DBL 450 28.11.2018 16.09.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ
EB TILL 30.09.2018

ЛОКАЦИЈА Клуб Конакли е лоциран во Аланија, на 3 км од центарот на Конакли и 120 км од Аеродром. Основан е во 2009 а ...

p.p. in DBL 510€
407 28.11.2018 16.09.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ
EB TILL 31.12.2018

ЛОКАЦИЈА Хотелот е лоциран на 20 км оддалеченост од Аланија. Аеродромот е оддалечен 155 км од хотелот. ИНФОРМАЦ...

p.p. in DBL 640€
538 28.11.2018 28.04.2019 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

ЛОКАЦИЈА: Лоциран на сама плажа, Џипсофила ресорт се наоѓа во Окучалар-Аланија, на 6 км од Авсалар, 85 км од Аеро...

p.p. in DBL 598 28.11.2018 16.09.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

ЛОКАЦИЈА: Инсула ресорт се наоѓа на 7 км оддалеченост од Делфинариумот, 13 км од централниот аквапарк на Алани...

p.p. in DBL 625 28.11.2018 16.09.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

ЛОКАЦИЈА: Изграден на 5.000 м2, Мишел е хотел со 5 ѕвезди, наменет само за возрасни (16+) лоциран во Аланија, на 5 км о...

p.p. in DBL 578 28.11.2018 16.09.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

SUN STAR RESORT - AI Turkey, Alanya

Локација Држава : Турска Област: Аланиа Ресорт: Kестел Ае...

p.p. in DBL 557 28.11.2018 16.09.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

Држава: Турција Регион: Аланија Област: Окучалар Аеродро...

p.p. in DBL 591 28.11.2018 16.09.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

Селектирана страна : 5

Директна соработка

Eurosava соработува со најголемите светски тоуроператори и со директни закупи на соби во хотелите во дестинацијата за да нуди на клиентите квалитетни туристички пакети.

UP-TO-DATE информации

EuroSava останува во контакт со хотели и пансиони, со цел да се ажурираат податоци што е можно побрзо.

Обемот на продажбите

Нашата стратегија е да се продаде што е можно најмногу пакети оnline, кој овозможува намалување на трошоците со промоција на лице место. Нашата понуда е многу разновидна и прифатлива.

Брзо најдете она што ви треба

EuroSava ви овозможува да пребарувате за правата дестинација користејќи брзо и модерно пребарување.

Ниски цени

Нашето задоволство е да ви понудиме што повеќе ниски цени.

Плаќање преку интернет

Ако сте ја избрале вашата дестинација тогаш ќе може да си извршете уплата преку интернет во нашиот сајт,веднаш после конфирмација а не подолго од времетраење од 24 часа а со тоа ке заштедете и време и пари.

Иднината е ONLINE

EuroSava сака да стане најголема онлајн продавница за патување од Македонија, со поврзување на хотелoт со туристите и обезбедување на најниски цени.

Сите информации на едно место

EuroSava е повеќе од портал резервации , тука можете да најдете повеќе за вашата дестинација: знаменитости, други туристички повратни информации и слики.