41 Пронајдени резултати

Вие баравте за :

Дестинација : Turkey
Датум : 28.11.2018
За : 6 Ноќи
Гости : 2 Возр. & 0 Деца

Ѕвезди

ЛОКАЦИЈА Селектум е лоциран во голф областа на Белек, се наоѓа на сама плажа и е оддалечен 3 км од Карија Голф К...

p.p. in DBL 1102 28.11.2018 16.09.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

ПОЛОЖБА : Гранада Луксури хотел е лоциран во Белек, со стандарди на квалитет нуди комфорт за време на престој. ...

p.p. in DBL 883 28.11.2018 16.09.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

ПОЛОЖБА : Титаник Делукс Белек располага  со   600 собираспостранетина 170 000 м2 воБелек, и  спаѓавовисо...

p.p. in DBL 964 28.11.2018 16.09.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

Држава: Tурција Регион: Белек Ресорт: Белек Aеродром: ...

p.p. in DBL 828 28.11.2018 16.09.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

ПОЛОЖБА : Овој ексклузивен, ултра модерен првокласен хотел е лоциран во Белек-Анталија, на 50 км оддалеченост о...

p.p. in DBL 896 28.11.2018 16.09.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

Држава: Турција Регион: Белек Област: Белек Аеродром: ...

p.p. in DBL 1086 28.11.2018 16.09.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

ПОЛОЖБА : Хотелот се наоѓа на само 45 км. од градот Анталија. Прикажувајќи ја прекрасната природа и историја на ...

p.p. in DBL 767 28.11.2018 16.09.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

ПОЛОЖБА : Ресортот е на само 7км. од Аквапарк и 8 км. од Корнелиа Голф Клуб. Ехпо е 21 км. одалечено од Белис Хотело...

p.p. in DBL 876 28.11.2018 16.09.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

ЛОКАЦИЈА: Луксузен хотел лоциран на само 5 км од Кадрије, 39 км од центарот на главниот град, 30 км од аеродром и 45...

p.p. in DBL 693 28.11.2018 16.09.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

Селектирана страна : 1

Директна соработка

Eurosava соработува со најголемите светски тоуроператори и со директни закупи на соби во хотелите во дестинацијата за да нуди на клиентите квалитетни туристички пакети.

UP-TO-DATE информации

EuroSava останува во контакт со хотели и пансиони, со цел да се ажурираат податоци што е можно побрзо.

Обемот на продажбите

Нашата стратегија е да се продаде што е можно најмногу пакети оnline, кој овозможува намалување на трошоците со промоција на лице место. Нашата понуда е многу разновидна и прифатлива.

Брзо најдете она што ви треба

EuroSava ви овозможува да пребарувате за правата дестинација користејќи брзо и модерно пребарување.

Ниски цени

Нашето задоволство е да ви понудиме што повеќе ниски цени.

Плаќање преку интернет

Ако сте ја избрале вашата дестинација тогаш ќе може да си извршете уплата преку интернет во нашиот сајт,веднаш после конфирмација а не подолго од времетраење од 24 часа а со тоа ке заштедете и време и пари.

Иднината е ONLINE

EuroSava сака да стане најголема онлајн продавница за патување од Македонија, со поврзување на хотелoт со туристите и обезбедување на најниски цени.

Сите информации на едно место

EuroSava е повеќе од портал резервации , тука можете да најдете повеќе за вашата дестинација: знаменитости, други туристички повратни информации и слики.