37 Пронајдени резултати

Вие баравте за :

Дестинација : Turkey
Датум : 21.02.2018
За : 6 Ноќи
Гости : 2 Возр. & 0 Деца

Ѕвезди

EB TILL 28.02.2018

ПОЛОЖБА : Ресортот е сместен во Белек, во областа Богаскент директно на Средоземното море. Од центарот на Беле...

p.p. in DBL 540€
446 21.02.2018 06.05.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ
EB TILL 30.04.2018

ЛОКАЦИЈА: Ултра луксузен хотел сместен во прекрасна зелена област, на површина од 110,000 м2 и 35 км оддалеченост о...

p.p. in DBL 650 21.02.2018 06.05.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ
EB TILL 31.03.2018

ПОЛОЖБА : Сантаи Фемили Ресорт е хотел со 5 ѕвезди, член на познатиот IC ланец. Лоциран е во Белек, на површина од...

p.p. in DBL 660€
596 21.02.2018 06.05.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ
EB TILL 28.02.2018

ПОЛОЖБА : Кемпински е лоциран во областа Кадрије во Белек, на 25 км од Аеродром, 45 мин. од центарот на Анталија и ...

p.p. in DBL 1126€
857 21.02.2018 06.05.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ
EB TILL 31.03.2018

ПОЛОЖБА : Хотелот е лоциран во Серик, Анталија и е ексклузивно специјализиран за возрасни. Изграден е на површ...

p.p. in DBL 691€
622 21.02.2018 06.05.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

ПОЛОЖБА : Хотелот е лоциран во Белек, 35км од аеродромот во Анталија и 45км од центарот на Анталија. УСЛУГА ULTRA AL...

p.p. in DBL 1747 21.02.2018 06.05.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ
EB TILL 31.03.2018

ЛОКАЦИЈА: Хотелот располага со 22.470 м2 и се наоѓа во Кадрие вилиџ, во близина на градчето Серик. Аеродромот е од...

p.p. in DBL 609€
495 21.02.2018 06.05.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ
EB TILL 28.02.2018

ПОЛОЖБА : Хотелот е лоциран во областа Белек, 35км од од центарот на Анталија и 27км од аеродромот во Анталја. У...

p.p. in DBL 1057€
809 21.02.2018 06.05.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

Селектирана страна : 3

Директна соработка

Eurosava соработува со најголемите светски тоуроператори и со директни закупи на соби во хотелите во дестинацијата за да нуди на клиентите квалитетни туристички пакети.

UP-TO-DATE информации

EuroSava останува во контакт со хотели и пансиони, со цел да се ажурираат податоци што е можно побрзо.

Обемот на продажбите

Нашата стратегија е да се продаде што е можно најмногу пакети оnline, кој овозможува намалување на трошоците со промоција на лице место. Нашата понуда е многу разновидна и прифатлива.

Брзо најдете она што ви треба

EuroSava ви овозможува да пребарувате за правата дестинација користејќи брзо и модерно пребарување.

Ниски цени

Нашето задоволство е да ви понудиме што повеќе ниски цени.

Плаќање преку интернет

Ако сте ја избрале вашата дестинација тогаш ќе може да си извршете уплата преку интернет во нашиот сајт,веднаш после конфирмација а не подолго од времетраење од 24 часа а со тоа ке заштедете и време и пари.

Иднината е ONLINE

EuroSava сака да стане најголема онлајн продавница за патување од Македонија, со поврзување на хотелoт со туристите и обезбедување на најниски цени.

Сите информации на едно место

EuroSava е повеќе од портал резервации , тука можете да најдете повеќе за вашата дестинација: знаменитости, други туристички повратни информации и слики.