37 Пронајдени резултати

Вие баравте за :

Дестинација : Turkey
Датум : 21.02.2018
За : 6 Ноќи
Гости : 2 Возр. & 0 Деца

Ѕвезди

EB TILL 31.03.2018

ЛОКАЦИЈА: Одличен хотел со 5 ѕвезди на 30 км од аеродромот, 40 км од центарот на градот Анталија и 5 км од градот Б...

p.p. in DBL 505€
450 21.02.2018 06.05.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ
EB TILL 31.03.2018

ПОЛОЖБА: Белконти е хотел со 5*, на сама плажа, на 1 км оддалеченост од центарот на Белек, 30 км од Аеродром и 15 км ...

ПОПУСТ ЗА РАНА РЕЗЕРВАЦИА - 35%

p.p. in DBL 650€
524 21.02.2018 06.05.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ
EB TILL 28.02.2018

ПОЛОЖБА : Овој хотел има најдобро рангирана локација во Белек. Гостите за тоа се посреќни споредувајќи се со д...

ПОПУСТ ЗА РАНА РЕЗЕРВАЦИА - 30%

p.p. in DBL 857€
669 21.02.2018 06.05.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ
EB TILL 28.02.2018

ПОЛОЖБА : Аеродромот во Анталија е одалече  40 км, односно 40 минути од хотелот Кирман Белазур. Центарот на гр...

ПОПУСТ ЗА РАНА РЕЗЕРВАЦИА - 30%

p.p. in DBL 641€
517 21.02.2018 06.05.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

ПОЛОЖБА : Идеална локација во Белек, на бреговите од Богаскент плажата на Медитеранското море. Шервоод  хот...

p.p. in DBL 629 21.02.2018 06.05.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ
EB TILL 28.02.2018

ЛОКАЦИЈА: Туи Меџик Лајф Масмави е хотел во Белек со одлична локација, на сама плажа, 2 км од центарот на Белек, ...

ПОПУСТ ЗА РАНА РЕЗЕРВАЦИА - 24%

p.p. in DBL 705€
591 21.02.2018 06.05.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ
EB TILL 28.02.2018

ЛОКАЦИЈА: Ова е хотел со 5 ѕвезди, лоциран во Белек, на 5 км од центарот, 11 км од Серик и 40 км од Аеродром. СМЕСТУВ...

p.p. in DBL 519€
432 21.02.2018 06.05.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

Селектирана страна : 4

Директна соработка

Eurosava соработува со најголемите светски тоуроператори и со директни закупи на соби во хотелите во дестинацијата за да нуди на клиентите квалитетни туристички пакети.

UP-TO-DATE информации

EuroSava останува во контакт со хотели и пансиони, со цел да се ажурираат податоци што е можно побрзо.

Обемот на продажбите

Нашата стратегија е да се продаде што е можно најмногу пакети оnline, кој овозможува намалување на трошоците со промоција на лице место. Нашата понуда е многу разновидна и прифатлива.

Брзо најдете она што ви треба

EuroSava ви овозможува да пребарувате за правата дестинација користејќи брзо и модерно пребарување.

Ниски цени

Нашето задоволство е да ви понудиме што повеќе ниски цени.

Плаќање преку интернет

Ако сте ја избрале вашата дестинација тогаш ќе може да си извршете уплата преку интернет во нашиот сајт,веднаш после конфирмација а не подолго од времетраење од 24 часа а со тоа ке заштедете и време и пари.

Иднината е ONLINE

EuroSava сака да стане најголема онлајн продавница за патување од Македонија, со поврзување на хотелoт со туристите и обезбедување на најниски цени.

Сите информации на едно место

EuroSava е повеќе од портал резервации , тука можете да најдете повеќе за вашата дестинација: знаменитости, други туристички повратни информации и слики.