28 Пронајдени резултати

Вие баравте за :

Дестинација : Turkey
Датум : 21.02.2018
За : 6 Ноќи
Гости : 2 Возр. & 0 Деца

Ѕвезди

EB TILL 30.04.2018

ПОЛОЖБА : Оддалечен 45 км од центарот на Анталија и 60 км од интернационалниот аеродром на Анталија, хотелот е с...

ПОПУСТ ЗА РАНА РЕЗЕРВАЦИА - 30%

p.p. in DBL 712€
640 21.02.2018 06.05.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ
EB TILL 28.02.2018

ПОЛОЖБА : Лоциран во Белдиби, овој хотел со 5 ѕвезди е сместен помеѓу Средоземното море и планината Торос на мн...

ПОПУСТ ЗА РАНА РЕЗЕРВАЦИА - 30%

p.p. in DBL 643€
540 21.02.2018 06.05.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

ПОЛОЖБА : Ресортот е сместен на сама плажа, во Кемер-Текирова и е 4.7 км оддалечен од “Трите острови” и 10 км...

p.p. in DBL 836 21.02.2018 06.05.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ
EB TILL 28.02.2018

ПОЛОЖБА : Овој луксузен хотел е поставен на 186.000 м2 и е во непосредна близина на Текирова, 60 км од центарот на Ан...

p.p. in DBL 804€
660 21.02.2018 06.05.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ
EB TILL 28.02.2018

BARUT KEMER - UAI Turkey, Kemer

ПОЛОЖБА : Барут хотел е лоциран во Кемер-Анталија, 600 м оддалечен од центарот, 45 км од градот Анталија и 55 км од ...

p.p. in DBL 595€
503 21.02.2018 06.05.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ
EB TILL 28.02.2018

ПОЛОЖБА : Квинс Парк Текирова е сместен во областа Текирова, во регионот Кемер, Анталија. Оддалечен е 5 км од Тр...

p.p. in DBL 526€
481 21.02.2018 06.05.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ
EB TILL 28.02.2018

RIXOS BELDIBI - UAI Turkey, Kemer

ПОЛОЖБА : Лоциран на крајбрежјето на Кемер, Риксос Белдиби е оддалечен 42 км од аеродромот на Анталија. Центаро...

p.p. in DBL 686€
572 21.02.2018 06.05.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

RIXOS SUNGATE - UAI Turkey, Kemer

ПОЛОЖБА : Хотелот е лоциран во Кемер, на 50 км од аеродромот на Анталија и 25 км од градскиот центар. Се наоѓа пом...

p.p. in DBL 806 21.02.2018 06.05.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

ПОЛОЖБА : Амара Престиж е лоциран во Гојнук-Кемер, на само 8 км од градскиот центар, 30 км од центарот на Анталиј...

p.p. in DBL 609 21.02.2018 06.05.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ
EB TILL 28.02.2018

ЛОКАЦИЈА: Ака Алинда е хотел со 5 ѕвезди и површина од 32.000 м2, на 65 км оддалеченост од Аеродром, 7 км од Кемер и 44 ...

p.p. in DBL 576€
490 21.02.2018 06.05.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

Селектирана страна : 1

Директна соработка

Eurosava соработува со најголемите светски тоуроператори и со директни закупи на соби во хотелите во дестинацијата за да нуди на клиентите квалитетни туристички пакети.

UP-TO-DATE информации

EuroSava останува во контакт со хотели и пансиони, со цел да се ажурираат податоци што е можно побрзо.

Обемот на продажбите

Нашата стратегија е да се продаде што е можно најмногу пакети оnline, кој овозможува намалување на трошоците со промоција на лице место. Нашата понуда е многу разновидна и прифатлива.

Брзо најдете она што ви треба

EuroSava ви овозможува да пребарувате за правата дестинација користејќи брзо и модерно пребарување.

Ниски цени

Нашето задоволство е да ви понудиме што повеќе ниски цени.

Плаќање преку интернет

Ако сте ја избрале вашата дестинација тогаш ќе може да си извршете уплата преку интернет во нашиот сајт,веднаш после конфирмација а не подолго од времетраење од 24 часа а со тоа ке заштедете и време и пари.

Иднината е ONLINE

EuroSava сака да стане најголема онлајн продавница за патување од Македонија, со поврзување на хотелoт со туристите и обезбедување на најниски цени.

Сите информации на едно место

EuroSava е повеќе од портал резервации , тука можете да најдете повеќе за вашата дестинација: знаменитости, други туристички повратни информации и слики.