42 Пронајдени резултати

Вие баравте за :

Дестинација : Turkey
Датум : 28.11.2018
За : 6 Ноќи
Гости : 2 Возр. & 0 Деца

Ѕвезди

EB TILL 31.12.2018

ЛОКАЦИЈА: Хотелот се наоѓа во срцето на Кемер, на само минута од центарот. Од Аеродром е оддалечен 55 км. СМЕСТУ...

p.p. in DBL 511€
444 28.11.2018 28.04.2019 За 6 ноќи

ОДБЕРИ
EB TILL 31.12.2018

Локација Хотлот е лоциран во Кемер, 45 км од Анталиј, а од Анталија аеродромот 60км. Во близина на хотелот се: Хи...

p.p. in DBL 864€
662 28.11.2018 28.04.2019 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

Држава: Турција Регион: Кемер Област: Текирова Аеродром: ...

p.p. in DBL 701 28.11.2018 28.04.2019 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

ЛОКАЦИЈА: Ака Алинда е хотел со 5 ѕвезди и површина од 32.000 м2, на 65 км оддалеченост од Аеродром, 7 км од Кемер и 44 ...

p.p. in DBL 770 28.11.2018 16.09.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ
EB TILL 31.12.2018

ЛОКАЦИЈА Хотелот е лоциран во Белдиби, на 13 км од Кемер и 45 км од аеродром. Хотели во близина: Клуб Зигана. ИНФ...

p.p. in DBL 539€
478 28.11.2018 28.04.2019 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

Селектирана страна : 1

Директна соработка

Eurosava соработува со најголемите светски тоуроператори и со директни закупи на соби во хотелите во дестинацијата за да нуди на клиентите квалитетни туристички пакети.

UP-TO-DATE информации

EuroSava останува во контакт со хотели и пансиони, со цел да се ажурираат податоци што е можно побрзо.

Обемот на продажбите

Нашата стратегија е да се продаде што е можно најмногу пакети оnline, кој овозможува намалување на трошоците со промоција на лице место. Нашата понуда е многу разновидна и прифатлива.

Брзо најдете она што ви треба

EuroSava ви овозможува да пребарувате за правата дестинација користејќи брзо и модерно пребарување.

Ниски цени

Нашето задоволство е да ви понудиме што повеќе ниски цени.

Плаќање преку интернет

Ако сте ја избрале вашата дестинација тогаш ќе може да си извршете уплата преку интернет во нашиот сајт,веднаш после конфирмација а не подолго од времетраење од 24 часа а со тоа ке заштедете и време и пари.

Иднината е ONLINE

EuroSava сака да стане најголема онлајн продавница за патување од Македонија, со поврзување на хотелoт со туристите и обезбедување на најниски цени.

Сите информации на едно место

EuroSava е повеќе од портал резервации , тука можете да најдете повеќе за вашата дестинација: знаменитости, други туристички повратни информации и слики.