43 Пронајдени резултати

Вие баравте за :

Дестинација : Turkey
Датум : 28.11.2018
За : 6 Ноќи
Гости : 2 Возр. & 0 Деца

Ѕвезди

ПОЛОЖБА : Хотелот е сместен во срцето на природата на Кемер, во близина на заливот Фазелис и Олимпос, опкружен ...

p.p. in DBL 645 28.11.2018 16.09.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

ПОЛОЖБА : Таурус планина зад хотелот, кристално чиста вода пред него. Кристал Флора е хотел со идеална локациј...

p.p. in DBL 645 28.11.2018 16.09.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

ЛОКАЦИЈА: Хотелот се наоѓа во срцето на Кемер, на само минута од центарот. Од Аеродром е оддалечен 55 км. СМЕСТУ...

p.p. in DBL 519 28.11.2018 16.09.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

ЛОКАЦИЈА: Фантазиа Делукс е лоциран на 65 км оддалеченост од аеродром, 7 км од центарот на Кемер, 500 метри од нај...

p.p. in DBL 828 28.11.2018 16.09.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

ПОЛОЖБА : Хотелот е лоциран на 70 км од аеродромот во Анталија, 17 км од Кемер, Текирова, во непосредна близина на...

p.p. in DBL 801 28.11.2018 16.09.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

ЛОКАЦИЈА: Хотелот има атрактивна локација покрај море и е лоциран на 6 км од центарот на Кемер и 46 км од Аеродр...

p.p. in DBL 546 28.11.2018 16.09.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

ПОЛОЖБА :  Хотелот е лоциран во центарот на Кемер, 50км од аеродромот во Анталија.  УСЛУГА  ULTRA ALL INCLUSIVE :&n...

p.p. in DBL 808 28.11.2018 16.09.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

ЛОКАЦИЈА: Даима Биз е модерен хотел лоциран во Кемер-Анталија, на 7 км оддалеченост од градскиот центар, 56 км о...

p.p. in DBL 541 28.11.2018 16.09.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

ПОЛОЖБА : Хотелот е лоциран во центарот на Кемер, 55 км од аеродромот во Анталија.  УСЛУГА  ULTRA ALL INCLUSIVE  :...

p.p. in DBL 496 28.11.2018 16.09.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

Селектирана страна : 2

Директна соработка

Eurosava соработува со најголемите светски тоуроператори и со директни закупи на соби во хотелите во дестинацијата за да нуди на клиентите квалитетни туристички пакети.

UP-TO-DATE информации

EuroSava останува во контакт со хотели и пансиони, со цел да се ажурираат податоци што е можно побрзо.

Обемот на продажбите

Нашата стратегија е да се продаде што е можно најмногу пакети оnline, кој овозможува намалување на трошоците со промоција на лице место. Нашата понуда е многу разновидна и прифатлива.

Брзо најдете она што ви треба

EuroSava ви овозможува да пребарувате за правата дестинација користејќи брзо и модерно пребарување.

Ниски цени

Нашето задоволство е да ви понудиме што повеќе ниски цени.

Плаќање преку интернет

Ако сте ја избрале вашата дестинација тогаш ќе може да си извршете уплата преку интернет во нашиот сајт,веднаш после конфирмација а не подолго од времетраење од 24 часа а со тоа ке заштедете и време и пари.

Иднината е ONLINE

EuroSava сака да стане најголема онлајн продавница за патување од Македонија, со поврзување на хотелoт со туристите и обезбедување на најниски цени.

Сите информации на едно место

EuroSava е повеќе од портал резервации , тука можете да најдете повеќе за вашата дестинација: знаменитости, други туристички повратни информации и слики.