45 Пронајдени резултати

Вие баравте за :

Дестинација : Turkey
Датум : 19.08.2018
За : 6 Ноќи
Гости : 2 Возр. & 0 Деца

Ѕвезди

ЛОКАЦИЈА: Даима Биз е модерен хотел лоциран во Кемер-Анталија, на 7 км оддалеченост од градскиот центар, 56 км о...

p.p. in DBL 686 19.08.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

ПОЛОЖБА : Хотелот е лоциран во центарот на Кемер, 55 км од аеродромот во Анталија.  УСЛУГА  ULTRA ALL INCLUSIVE  :...

p.p. in DBL 618 19.08.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ
EB TILL 30.09.2018

ПОЛОЖБА : Хотелот се наоѓа во областа Beldibi, на 45км од аеродромот во Анталија и на 20км од центарот на Кемер.  &nb...

p.p. in DBL 605€
593 19.08.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ
EB TILL 31.08.2018

ПОЛОЖБА : Хотелот Гранд Парк Кемер е лоциран во Белдиби, на 10 км оддалеченост од центарот на Кемер, 40 км од Аеро...

p.p. in DBL 781€
728 19.08.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

ЛОКАЦИЈА: Хотелот се наоѓа во Камјува, на 5 км од Кемер и 60 км оддалеченост од Аеродром. СМЕСТУВАЊЕ: Check in: 14:00 h &n...

p.p. in DBL 627 19.08.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

ПОЛОЖБА : Хотелот зафаќа површина од 140.00 м2. Лоциран е во популарната туристичка зона Кемер во Анталија, во обл...

p.p. in DBL 883 19.08.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

ПОЛОЖБА : Макс Ројал Кемер резорт е лоциран на 6 км оддалеченост од центарот на Кемер, 50 км од центарот на Антал...

p.p. in DBL 3168 19.08.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

ЛОКАЦИЈА: Дозиниа Луксури е хотел со 5 ѕвезди сместен во Кемер, оддалечен 45 км од Аеродром, 35 км од главниот гра...

p.p. in DBL 781 19.08.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

ЛОКАЦИЈА: Мирада Дел Мар е хотел со 5 ѕвезди, лоциран во Кемер, на 35 км оддалеченост од Анталија, 9 км од центаро...

p.p. in DBL 815 19.08.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

ПОЛОЖБА : Хотелот е лоциран во областа Гојнук, 7км од Кемер и 48км од аеродромот во Анталија  УСЛУГА  ULTRA ALL...

p.p. in DBL 944 19.08.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

Селектирана страна : 3

Директна соработка

Eurosava соработува со најголемите светски тоуроператори и со директни закупи на соби во хотелите во дестинацијата за да нуди на клиентите квалитетни туристички пакети.

UP-TO-DATE информации

EuroSava останува во контакт со хотели и пансиони, со цел да се ажурираат податоци што е можно побрзо.

Обемот на продажбите

Нашата стратегија е да се продаде што е можно најмногу пакети оnline, кој овозможува намалување на трошоците со промоција на лице место. Нашата понуда е многу разновидна и прифатлива.

Брзо најдете она што ви треба

EuroSava ви овозможува да пребарувате за правата дестинација користејќи брзо и модерно пребарување.

Ниски цени

Нашето задоволство е да ви понудиме што повеќе ниски цени.

Плаќање преку интернет

Ако сте ја избрале вашата дестинација тогаш ќе може да си извршете уплата преку интернет во нашиот сајт,веднаш после конфирмација а не подолго од времетраење од 24 часа а со тоа ке заштедете и време и пари.

Иднината е ONLINE

EuroSava сака да стане најголема онлајн продавница за патување од Македонија, со поврзување на хотелoт со туристите и обезбедување на најниски цени.

Сите информации на едно место

EuroSava е повеќе од портал резервации , тука можете да најдете повеќе за вашата дестинација: знаменитости, други туристички повратни информации и слики.