16 Пронајдени резултати

Вие баравте за :

Дестинација : Turkey
Датум : 16.09.2018
За : 6 Ноќи
Гости : 2 Возр. & 0 Деца

Ѕвезди

ПОЛОЖБА : Хотелот се наоѓа во областа Лара, 10 км. од аеродромот во Анталија и 15 км.од центарот на градот. Се наоѓ...

p.p. in DBL 1222 16.09.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

ASKA LARA - AI Turkey, Lara

ПОЛОЖБА : Прекрасен хотел лоциран на 12 км од Аеродромот и 6 км од центарот на Лара. Од неговата лева страна имат...

p.p. in DBL 854 16.09.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

ПОЛОЖБА : Хотелот се наоќа во областа Лара, 14 км. од аеродромот во Анталија би 16км. од центарот. УСЛУГА - ALL INC...

p.p. in DBL 729 16.09.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

ПОЛОЖБА  Хотелот се наоѓа во Лара, 19 км. од центарот на Анталија и 12 км. од Анталија аеродромот. УСЛУГА - УЛТР...

p.p. in DBL 740 16.09.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

ПОЛОЖБА : Хотелот се наоѓа во областа Лара, 11 км. од аеродромот во Анталија и 15 км. од центарот на градот. УСЛУГ...

p.p. in DBL 1066 16.09.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

ПОЛОЖБА : Хотелот е лоциран во областа Лара, 10 км. од аеродромот во Анталија и 15 км. од центарот на градот. Хотел...

p.p. in DBL 1072 16.09.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

ПОЛОЖБА : Хотелот е лоциран во областа Лара Кунду, 15 км. од аеродромот во Анталија и 25 км. од центарот на градот....

p.p. in DBL 862 16.09.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

ЛОКАЦИЈА: АјСи Грин Палас е лоциран во Лара-Анталија. Поседува 93.000 м2 и е оддалечен 15 км од Аеродромот и 25 км од ...

p.p. in DBL 971 16.09.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

ПОЛОЖБА : Луксузниот хотел со 5 ѕвезди е лоциран на самиот брег на прекрасната област Лара. Центарот на Антали...

p.p. in DBL 815 16.09.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

ПОЛОЖБА : Хотелот е лоциран во областа Лара Кунду, 17 км. од центарот  на  Анталија  и 15 км од аеродоро...

p.p. in DBL 986 16.09.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

Селектирана страна : 1

Директна соработка

Eurosava соработува со најголемите светски тоуроператори и со директни закупи на соби во хотелите во дестинацијата за да нуди на клиентите квалитетни туристички пакети.

UP-TO-DATE информации

EuroSava останува во контакт со хотели и пансиони, со цел да се ажурираат податоци што е можно побрзо.

Обемот на продажбите

Нашата стратегија е да се продаде што е можно најмногу пакети оnline, кој овозможува намалување на трошоците со промоција на лице место. Нашата понуда е многу разновидна и прифатлива.

Брзо најдете она што ви треба

EuroSava ви овозможува да пребарувате за правата дестинација користејќи брзо и модерно пребарување.

Ниски цени

Нашето задоволство е да ви понудиме што повеќе ниски цени.

Плаќање преку интернет

Ако сте ја избрале вашата дестинација тогаш ќе може да си извршете уплата преку интернет во нашиот сајт,веднаш после конфирмација а не подолго од времетраење од 24 часа а со тоа ке заштедете и време и пари.

Иднината е ONLINE

EuroSava сака да стане најголема онлајн продавница за патување од Македонија, со поврзување на хотелoт со туристите и обезбедување на најниски цени.

Сите информации на едно место

EuroSava е повеќе од портал резервации , тука можете да најдете повеќе за вашата дестинација: знаменитости, други туристички повратни информации и слики.