16 Пронајдени резултати

Вие баравте за :

Дестинација : Turkey
Датум : 19.02.2018
За : 6 Ноќи
Гости : 2 Возр. & 0 Деца

Ѕвезди

EB TILL 20.02.2018

ПОЛОЖБА : Хотелот се наоѓа во областа Лара, 15 км. од аеродромот во Анталија и 17 км. од центарот на Анталија. Хоте...

ПОПУСТ ЗА РАНА РЕЗЕРВАЦИА - 25%

p.p. in DBL 795€
653 19.02.2018 06.05.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ
EB TILL 28.02.2018

ПОЛОЖБА : Кремлин Палас е лоциран во областа Кунду-Анталија, на површина од 75.000 м2. Аеродромот е оддалечен 20 км ...

p.p. in DBL 567€
483 19.02.2018 06.05.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

ПОЛОЖБА : Овој хотел со 5 ѕвезди е лоциран во Лара-Анталија, на површина од 33.000 м2, на 10 км оддалеченост од Аерод...

p.p. in DBL 705 19.02.2018 06.05.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ
EB TILL 28.02.2018

ЛОКАЦИЈА: Титаник Бич е лоциран во Лара, ан 10 км оддалеченост од Аеродром и 12 км од центарот на градот. СМЕСТУВ...

p.p. in DBL 816€
669 19.02.2018 06.05.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ
EB TILL 20.02.2018

ПОЛОЖБА : Ројал Сегинус е распостелен на  површина од 70.000м2 и е отворен во мај  2017 год.Хотелот од  цента...

p.p. in DBL 714€
617 19.02.2018 06.05.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

Селектирана страна : 2

Директна соработка

Eurosava соработува со најголемите светски тоуроператори и со директни закупи на соби во хотелите во дестинацијата за да нуди на клиентите квалитетни туристички пакети.

UP-TO-DATE информации

EuroSava останува во контакт со хотели и пансиони, со цел да се ажурираат податоци што е можно побрзо.

Обемот на продажбите

Нашата стратегија е да се продаде што е можно најмногу пакети оnline, кој овозможува намалување на трошоците со промоција на лице место. Нашата понуда е многу разновидна и прифатлива.

Брзо најдете она што ви треба

EuroSava ви овозможува да пребарувате за правата дестинација користејќи брзо и модерно пребарување.

Ниски цени

Нашето задоволство е да ви понудиме што повеќе ниски цени.

Плаќање преку интернет

Ако сте ја избрале вашата дестинација тогаш ќе може да си извршете уплата преку интернет во нашиот сајт,веднаш после конфирмација а не подолго од времетраење од 24 часа а со тоа ке заштедете и време и пари.

Иднината е ONLINE

EuroSava сака да стане најголема онлајн продавница за патување од Македонија, со поврзување на хотелoт со туристите и обезбедување на најниски цени.

Сите информации на едно место

EuroSava е повеќе од портал резервации , тука можете да најдете повеќе за вашата дестинација: знаменитости, други туристички повратни информации и слики.