44 Пронајдени резултати

Вие баравте за :

Дестинација : Turkey
Датум : 19.02.2018
За : 6 Ноќи
Гости : 2 Возр. & 0 Деца

Ѕвезди

EB TILL 28.02.2018

ПОЛОЖБА : Лоциран на периферијата на Сиде и на само 15 км источно од главниот град Анталија, Барут Хемера претс...

p.p. in DBL 781€
649 19.02.2018 06.05.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ
EB TILL 28.02.2018

ПОЛОЖБА : Атрактивниот Гранд Престиж ресорт нуди сместување во помирниот дел на Сиде. Римските урнатини, Амфи...

p.p. in DBL 484€
408 19.02.2018 06.05.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ
EB TILL 28.02.2018

  ЛОКАЦИЈА: Комплексот лоциран во Сиде, спојува два хотели на ланецот Барут, хотелот Акантус на сама плажа ...

p.p. in DBL 850€
695 19.02.2018 06.05.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ
EB TILL 28.02.2018

ПОЛОЖБА : Хотелот е оддалечен 7 км од античкиот град Сиде, 600 метри од Титрејенгол. Најблискиот аеродром е оној ...

p.p. in DBL 547€
420 19.02.2018 06.05.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ
EB TILL 28.02.2018

ПОЛОЖБА : Рома ресорт е лоциран во Сиде, Анталија, на 12 км оддалеченост од локалниот центар, 60 км од Анталија, 20 ...

ПОПУСТ ЗА РАНА РЕЗЕРВАЦИА - 30%

p.p. in DBL 505€
409 19.02.2018 06.05.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ
EB TILL 28.02.2018

ЛОКАЦИЈА: Хотелот е лоциран во Сиде-Анталија, на површина од 17,000 м2 и на 12 км оддалеченост од Манавгат, 7 км од А...

p.p. in DBL 519€
388 19.02.2018 06.05.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ
EB TILL 28.02.2018

ЛОКАЦИЈА: Сиде Краун Серенити е одлична дестинација за парови и фамилии. Располага со површина од 18,000 м2 и пре...

p.p. in DBL 478€
366 19.02.2018 06.05.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

ЛОКАЦИЈА: Нашира ресорт е ексклузивен хотел со 5 ѕвезди, изграден на површина од 120,000 м2, лоциран на 75 км оддале...

p.p. in DBL 636 19.02.2018 06.05.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ
EB TILL 28.02.2018

ПОЛОЖБА : Лоциран во Сиде, 9 км. од античкиот град Сиде. Пристаништето во Сиде е одалечено 9 км. исто и музејот во...

ПОПУСТ ЗА РАНА РЕЗЕРВАЦИА - 30%

p.p. in DBL 519€
403 19.02.2018 06.05.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ
EB TILL 28.02.2018

ЛОКАЦИЈА: Хотелот е лоциран во центарот на областа, директно поставен на плажа и оддалечен 70 км од Аеродром, 10 ...

ПОПУСТ ЗА РАНА РЕЗЕРВАЦИА - 25%

p.p. in DBL 526€
437 19.02.2018 06.05.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

Селектирана страна : 3

Директна соработка

Eurosava соработува со најголемите светски тоуроператори и со директни закупи на соби во хотелите во дестинацијата за да нуди на клиентите квалитетни туристички пакети.

UP-TO-DATE информации

EuroSava останува во контакт со хотели и пансиони, со цел да се ажурираат податоци што е можно побрзо.

Обемот на продажбите

Нашата стратегија е да се продаде што е можно најмногу пакети оnline, кој овозможува намалување на трошоците со промоција на лице место. Нашата понуда е многу разновидна и прифатлива.

Брзо најдете она што ви треба

EuroSava ви овозможува да пребарувате за правата дестинација користејќи брзо и модерно пребарување.

Ниски цени

Нашето задоволство е да ви понудиме што повеќе ниски цени.

Плаќање преку интернет

Ако сте ја избрале вашата дестинација тогаш ќе може да си извршете уплата преку интернет во нашиот сајт,веднаш после конфирмација а не подолго од времетраење од 24 часа а со тоа ке заштедете и време и пари.

Иднината е ONLINE

EuroSava сака да стане најголема онлајн продавница за патување од Македонија, со поврзување на хотелoт со туристите и обезбедување на најниски цени.

Сите информации на едно место

EuroSava е повеќе од портал резервации , тука можете да најдете повеќе за вашата дестинација: знаменитости, други туристички повратни информации и слики.