61 Пронајдени резултати

Вие баравте за :

Дестинација : Turkey
Датум : 01.07.2018
За : 6 Ноќи
Гости : 2 Возр. & 0 Деца

Ѕвезди

ПОЛОЖБА : Хотелот е отворен во 2008 и последно реновиран во 2014 година. Оддалечен е 60 км од Аеродром, 15 км од цента...

p.p. in DBL 844€
828 01.07.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ
EB TILL 30.06.2018

ЛОКАЦИЈА: Рајмар хотел е лоциран во Сиде, покрај море, на 90 км оддалеченост од Аеродром. СМЕСТУВАЊЕ: Хотелот е ...

p.p. in DBL 700€
588 01.07.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

ПОЛОЖБА: Сиде Сангејт е изграден на површина од 14,000 м2 и е лоциран во областа Евренсеки, на 6 км оддалеченост од...

p.p. in DBL 783 01.07.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

ЛОКАЦИЈА: Објектот е 8 километри од далечен од античкиот центар Сиде, 10 км до центарот Манавгат, 56 км до аеродр...

p.p. in DBL 645 01.07.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

ПОЛОЖБА : Хотелот е лоциран во Сиде, на 61 км оддалеченост од Аеродромот на Анталија, 7 км од театарот во Сиде, 9 к...

p.p. in DBL 693 01.07.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ
EB TILL 30.09.2018

DEFNE DEFNEM - AI Turkey, Side

ЛОКАЦИЈА: Најновиот хотел на групацијата Дефне, лоциран на само 3 км оддалеченост од центарот на градот, 8 км о...

p.p. in DBL 590€
545 01.07.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

ПОЛОЖБА: Сиде Краун Саншајн има совршена локација во центарот на Гундогду, на 55 км оддалеченост од Аеродром, 12...

p.p. in DBL 719 01.07.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ
EB TILL 30.09.2018

DEFNE DREAM - AI Turkey, Side

ЛОКАЦИЈА: Овој хотел припаѓа на групацијата Дефне, со одлична локација, оддалечен 8 км од центарот на Сиде и 60 ...

p.p. in DBL 677€
622 01.07.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ
EB TILL 30.09.2018

DEFNE STAR - AI Turkey, Side

ЛОКАЦИЈА: Лоциран на прекрасна широка песочна плажа, Дефне Стар е хотел со одлична локација, оддалечен на 3 км ...

p.p. in DBL 719€
660 01.07.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

ЛОКАЦИЈА: Хотел со 5 ѕвезди лоциран во Сиде, на 3 км оддалеченост од археолошките урнатини на стариот Сиде, 9 км ...

p.p. in DBL 591 01.07.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

Селектирана страна : 6

Директна соработка

Eurosava соработува со најголемите светски тоуроператори и со директни закупи на соби во хотелите во дестинацијата за да нуди на клиентите квалитетни туристички пакети.

UP-TO-DATE информации

EuroSava останува во контакт со хотели и пансиони, со цел да се ажурираат податоци што е можно побрзо.

Обемот на продажбите

Нашата стратегија е да се продаде што е можно најмногу пакети оnline, кој овозможува намалување на трошоците со промоција на лице место. Нашата понуда е многу разновидна и прифатлива.

Брзо најдете она што ви треба

EuroSava ви овозможува да пребарувате за правата дестинација користејќи брзо и модерно пребарување.

Ниски цени

Нашето задоволство е да ви понудиме што повеќе ниски цени.

Плаќање преку интернет

Ако сте ја избрале вашата дестинација тогаш ќе може да си извршете уплата преку интернет во нашиот сајт,веднаш после конфирмација а не подолго од времетраење од 24 часа а со тоа ке заштедете и време и пари.

Иднината е ONLINE

EuroSava сака да стане најголема онлајн продавница за патување од Македонија, со поврзување на хотелoт со туристите и обезбедување на најниски цени.

Сите информации на едно место

EuroSava е повеќе од портал резервации , тука можете да најдете повеќе за вашата дестинација: знаменитости, други туристички повратни информации и слики.