206 Пронајдени резултати

Вие баравте за :

Дестинација : Turkey
Датум : 27.05.2018
За : 6 Ноќи
Гости : 2 Возр. & 0 Деца

Ѕвезди

EB TILL 14.06.2018

ПОЛОЖБА : Хотелот се наоѓа во областа Лара, 10 км. од аеродромот во Анталија и 15 км.од центарот на градот. Се наоѓ...

p.p. in DBL 1147€
964 27.05.2018 17.06.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ
EB TILL 14.06.2018

ПОЛОЖБА : Делфин Би Гранд е најголемиот, најлуксузен и најзабавен хотел во областа Лара, сместен на 112.000 м2, одд...

p.p. in DBL 863 27.05.2018 17.06.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ
EB TILL 14.09.2018

ПОЛОЖБА : Оддалечен 45 км од центарот на Анталија и 60 км од интернационалниот аеродром на Анталија, хотелот е с...

p.p. in DBL 839€
691 27.05.2018 17.06.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

ПОЛОЖБА : Титаник Делукс Белек располага  со   600 собираспостранетина 170 000 м2 воБелек, и  спаѓавовисо...

p.p. in DBL 935 27.05.2018 17.06.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

EFTALIA OCEAN - UAI Turkey, Alanya

ПОЛОЖБА : Хотелот е вклучен кон познатиот ланец на Ефталиа во 2017 год. Се наоѓа на 18 км оддалеченост од Аланија, ...

p.p. in DBL 609 27.05.2018 17.06.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ
EB TILL 31.05.2018

ПОЛОЖБА : Ултра модерен хотел, изграден на сама плажа, на територија од 60.000 м2, на оддалеченост од 27 км од Аерод...

p.p. in DBL 1074€
821 27.05.2018 17.06.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

ПОЛОЖБА : Хотелот се наоѓа во областа Белек, 35км од аеродромот во Анталија и 45км од центарот на градот. УСЛУГА...

p.p. in DBL 1395 27.05.2018 17.06.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

ПОЛОЖБА : Хотелот  се  наоѓа  во  Белек  на 35 км. оддалеченост од  аеродромот во Анталија и 40 км. ...

p.p. in DBL 845 27.05.2018 17.06.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ
EB TILL 31.05.2018

ПОЛОЖБА : Овој ексклузивен, ултра модерен првокласен хотел е лоциран во Белек-Анталија, на 50 км оддалеченост о...

p.p. in DBL 903€
869 27.05.2018 17.06.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ
EB TILL 06.06.2018

ПОЛОЖБА : Адам И Ева има “специјална класа“ , спаѓа во категорија со дизајнирани награди. Одморот во овој...

p.p. in DBL 1019€
900 27.05.2018 17.06.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

Селектирана страна : 1

Директна соработка

Eurosava соработува со најголемите светски тоуроператори и со директни закупи на соби во хотелите во дестинацијата за да нуди на клиентите квалитетни туристички пакети.

UP-TO-DATE информации

EuroSava останува во контакт со хотели и пансиони, со цел да се ажурираат податоци што е можно побрзо.

Обемот на продажбите

Нашата стратегија е да се продаде што е можно најмногу пакети оnline, кој овозможува намалување на трошоците со промоција на лице место. Нашата понуда е многу разновидна и прифатлива.

Брзо најдете она што ви треба

EuroSava ви овозможува да пребарувате за правата дестинација користејќи брзо и модерно пребарување.

Ниски цени

Нашето задоволство е да ви понудиме што повеќе ниски цени.

Плаќање преку интернет

Ако сте ја избрале вашата дестинација тогаш ќе може да си извршете уплата преку интернет во нашиот сајт,веднаш после конфирмација а не подолго од времетраење од 24 часа а со тоа ке заштедете и време и пари.

Иднината е ONLINE

EuroSava сака да стане најголема онлајн продавница за патување од Македонија, со поврзување на хотелoт со туристите и обезбедување на најниски цени.

Сите информации на едно место

EuroSava е повеќе од портал резервации , тука можете да најдете повеќе за вашата дестинација: знаменитости, други туристички повратни информации и слики.