140 Пронајдени резултати

Вие баравте за :

Дестинација : Turkey
Датум : 24.08.2017
За : 6 Ноќи
Гости : 2 Возр. & 0 Деца

Ѕвезди

ПОЛОЖБА : Ресортот е сместен на сама плажа, во Кемер-Текирова и е 4.7 км оддалечен од “Трите острови” и 10 км...

p.p. in DBL 569 24.08.2017 28.10.2017 За 3 ноќи

ОДБЕРИ

ПОЛОЖБА : Хотелот е оддалеченодаеродромотвоАнталија 60 километри и 5 кмодантичкиотград.Хотелот е оддалеченод...

p.p. in DBL 537 24.08.2017 28.10.2017 За 3 ноќи

ОДБЕРИ

ПОЛОЖБА : Оддалечен 45 км од центарот на Анталија и 60 км од интернационалниот аеродром на Анталија, хотелот е с...

p.p. in DBL 488 24.08.2017 28.10.2017 За 3 ноќи

ОДБЕРИ

ПОЛОЖБА : Кристал Сансет е луксузен ресорт и Спа хотел кој е лоциран во Сиде, Анталија, 60 км оддалеченост од ае...

p.p. in DBL 530 24.08.2017 28.10.2017 За 3 ноќи

ОДБЕРИ
asd

ПОЛОЖБА : Хотелот е на  на 20 километри од градот Алања,а од Анталија  аеродромoт е  на 105км.Хотелот е  ...

2 ДЕЦА БЕСПЛАТНО ВО ХОТЕЛ ДО (0-13,99 год.)

p.p. in DBL 467 24.08.2017 28.10.2017 За 3 ноќи

ОДБЕРИ

ПОЛОЖБА : ХотелотсенаоѓавообластаКизилот, 12 км. одМанавгат и 72 км. одаеродромотвоАнталија. УСЛУГА  ULTRA ALL IN...

p.p. in DBL 439 24.08.2017 28.10.2017 За 3 ноќи

ОДБЕРИ

ПОЛОЖБА : Адам И Ева има “специјална класа“ , спаѓа во категорија со дизајнирани награди. Одморот во овој...

p.p. in DBL 622 24.08.2017 28.10.2017 За 3 ноќи

ОДБЕРИ

ПОЛОЖБА : Лоциран во Белдиби, овој хотел со 5 ѕвезди е сместен помеѓу Средоземното море и планината Торос на мн...

p.p. in DBL 558 24.08.2017 28.10.2017 За 3 ноќи

ОДБЕРИ

ПОЛОЖБА : Делфин Би Гранд е најголемиот, најлуксузен и најзабавен хотел во областа Лара, сместен на 112.000 м2, одд...

p.p. in DBL 604 24.08.2017 28.10.2017 За 3 ноќи

ОДБЕРИ

ПОЛОЖБА : Титаник Делукс Белек располага  со   600 собираспостранетина 170 000 м2 воБелек, и  спаѓавовисо...

p.p. in DBL 590 24.08.2017 28.10.2017 За 3 ноќи

ОДБЕРИ

Селектирана страна : 1

Директна соработка

Eurosava соработува со најголемите светски тоуроператори и со директни закупи на соби во хотелите во дестинацијата за да нуди на клиентите квалитетни туристички пакети.

UP-TO-DATE информации

EuroSava останува во контакт со хотели и пансиони, со цел да се ажурираат податоци што е можно побрзо.

Обемот на продажбите

Нашата стратегија е да се продаде што е можно најмногу пакети оnline, кој овозможува намалување на трошоците со промоција на лице место. Нашата понуда е многу разновидна и прифатлива.

Брзо најдете она што ви треба

EuroSava ви овозможува да пребарувате за правата дестинација користејќи брзо и модерно пребарување.

Ниски цени

Нашето задоволство е да ви понудиме што повеќе ниски цени.

Плаќање преку интернет

Ако сте ја избрале вашата дестинација тогаш ќе може да си извршете уплата преку интернет во нашиот сајт,веднаш после конфирмација а не подолго од времетраење од 24 часа а со тоа ке заштедете и време и пари.

Иднината е ONLINE

EuroSava сака да стане најголема онлајн продавница за патување од Македонија, со поврзување на хотелoт со туристите и обезбедување на најниски цени.

Сите информации на едно место

EuroSava е повеќе од портал резервации , тука можете да најдете повеќе за вашата дестинација: знаменитости, други туристички повратни информации и слики.