168 Пронајдени резултати

Вие баравте за :

Дестинација : Turkey
Датум : 18.02.2018
За : 6 Ноќи
Гости : 2 Возр. & 0 Деца

Ѕвезди

EB TILL 28.02.2018

ЛОКАЦИЈА: Лонг Бич Хармони се наоѓа на растојание од 90 км до меѓународниот аеродром во Анталија. Аланија, омил...

p.p. in DBL 540€
478 18.02.2018 06.05.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ
EB TILL 28.02.2018

ПОЛОЖБА : Рома ресорт е лоциран во Сиде, Анталија, на 12 км оддалеченост од локалниот центар, 60 км од Анталија, 20 ...

ПОПУСТ ЗА РАНА РЕЗЕРВАЦИА - 30%

p.p. in DBL 505€
409 18.02.2018 06.05.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ
EB TILL 28.02.2018

ПОЛОЖБА :  Хотелот се наоѓа на растојание од 90 км до Анталија меѓународниот аеродром. А од  Аланиа  сам...

p.p. in DBL 540€
478 18.02.2018 06.05.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ
EB TILL 28.02.2018

ЛОКАЦИЈА: Лумос Делухс Ресортот оддалечен е 155км од аеродромот на Анталија, а од Аланија е на 25 км. УСЛУГА  UL...

p.p. in DBL 478€
403 18.02.2018 06.05.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ
EB TILL 31.03.2018

ПОЛОЖБА : Хотелот е лоциран во Серик, Анталија и е ексклузивно специјализиран за возрасни. Изграден е на површ...

p.p. in DBL 691€
622 18.02.2018 06.05.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

ПОЛОЖБА : Хотелот е лоциран во Белек, 35км од аеродромот во Анталија и 45км од центарот на Анталија. УСЛУГА ULTRA AL...

p.p. in DBL 1747 18.02.2018 06.05.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

ПОЛОЖБА : Макс Ројал Кемер резорт е лоциран на 6 км оддалеченост од центарот на Кемер, 50 км од центарот на Антал...

p.p. in DBL 2023 18.02.2018 06.05.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ
EB TILL 30.04.2018

ЛОКАЦИЈА: Дозиниа Луксури е хотел со 5 ѕвезди сместен во Кемер, оддалечен 45 км од Аеродром, 35 км од главниот гра...

p.p. in DBL 574€
453 18.02.2018 06.05.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ
EB TILL 31.03.2018

ПОЛОЖБА : Фрст Клас е лоциран на крајбрежјето на Аланија. Областа е опкружена со повеќе историски, забавни и п...

p.p. in DBL 415€
369 18.02.2018 06.05.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ
EB TILL 31.03.2018

ЛОКАЦИЈА: Мирада Дел Мар е хотел со 5 ѕвезди, лоциран во Кемер, на 35 км оддалеченост од Анталија, 9 км од центаро...

p.p. in DBL 616€
538 18.02.2018 06.05.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

Селектирана страна : 11

Директна соработка

Eurosava соработува со најголемите светски тоуроператори и со директни закупи на соби во хотелите во дестинацијата за да нуди на клиентите квалитетни туристички пакети.

UP-TO-DATE информации

EuroSava останува во контакт со хотели и пансиони, со цел да се ажурираат податоци што е можно побрзо.

Обемот на продажбите

Нашата стратегија е да се продаде што е можно најмногу пакети оnline, кој овозможува намалување на трошоците со промоција на лице место. Нашата понуда е многу разновидна и прифатлива.

Брзо најдете она што ви треба

EuroSava ви овозможува да пребарувате за правата дестинација користејќи брзо и модерно пребарување.

Ниски цени

Нашето задоволство е да ви понудиме што повеќе ниски цени.

Плаќање преку интернет

Ако сте ја избрале вашата дестинација тогаш ќе може да си извршете уплата преку интернет во нашиот сајт,веднаш после конфирмација а не подолго од времетраење од 24 часа а со тоа ке заштедете и време и пари.

Иднината е ONLINE

EuroSava сака да стане најголема онлајн продавница за патување од Македонија, со поврзување на хотелoт со туристите и обезбедување на најниски цени.

Сите информации на едно место

EuroSava е повеќе од портал резервации , тука можете да најдете повеќе за вашата дестинација: знаменитости, други туристички повратни информации и слики.