168 Пронајдени резултати

Вие баравте за :

Дестинација : Turkey
Датум : 18.02.2018
За : 6 Ноќи
Гости : 2 Возр. & 0 Деца

Ѕвезди

EB TILL 28.02.2018

ПОЛОЖБА : Овој хотел има најдобро рангирана локација во Белек. Гостите за тоа се посреќни споредувајќи се со д...

ПОПУСТ ЗА РАНА РЕЗЕРВАЦИА - 30%

p.p. in DBL 857€
669 18.02.2018 06.05.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ
EB TILL 28.02.2018

ЛОКАЦИЈА Клуб Конакли е лоциран во Аланија, на 3 км од центарот на Конакли и 120 км од Аеродром. Основан е во 2009 а ...

p.p. in DBL 422€
326 18.02.2018 06.05.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ
EB TILL 28.02.2018

CLUB NENA - AI Turkey, Side

ЛОКАЦИЈА: Клуб Нена е ресорт сместен веднаш покрај море, на 80 км оддалеченост од Аеродром и 13 км од Манавгат. Н...

p.p. in DBL 526€
443 18.02.2018 06.05.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ
EB TILL 28.02.2018

ПОЛОЖБА : Утопиа е хотел со 5 ѕвезди, лоциран во Аланија, на 20 км оддалеченост од центарот на градот, 155 км од Аер...

p.p. in DBL 622€
524 18.02.2018 06.05.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ
EB TILL 31.03.2018

ПОЛОЖБА: Хотелот е лоциран во Сиде, на 46 км оддалеченост од Аеродром, 13 км од водопадите на Манавгат и 9 км од ан...

p.p. in DBL 505€
422 18.02.2018 06.05.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ
EB TILL 30.04.2018

ЛОКАЦИЈА: Хотелот е оддалечен 4 км од Кемер, а 60 км од аеродромот, хотелот е атрактивен, за сите оние кои сонува...

p.p. in DBL 402€
319 18.02.2018 06.05.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ
EB TILL 31.03.2018

ПОЛОЖБА: Хотелот е лоциран во Сиде, на 55 км од Аеродром, 65 км од центарот на Анталија и 17 км од Манавгат. СМЕСТУ...

p.p. in DBL 540€
446 18.02.2018 06.05.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ
EB TILL 31.03.2018

ПОЛОЖБА:  Хотелот е лоциран во Сиде, на 55 км од Аеродром, 65 км од центарот на Анталија и 17 км од Манавгат. СМЕ...

p.p. in DBL 526€
437 18.02.2018 06.05.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ
EB TILL 31.03.2018

ЛОКАЦИЈА: Лоциран на сама плажа, Џипсофила ресорт се наоѓа во Окучалар-Аланија, на 6 км од Авсалар, 85 км од Аеро...

p.p. in DBL 450€
406 18.02.2018 06.05.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ
EB TILL 30.04.2018

ЛОКАЦИЈА: Инсула ресорт се наоѓа на 7 км оддалеченост од Делфинариумот, 13 км од централниот аквапарк на Алани...

p.p. in DBL 452€
374 18.02.2018 06.05.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

Селектирана страна : 14

Директна соработка

Eurosava соработува со најголемите светски тоуроператори и со директни закупи на соби во хотелите во дестинацијата за да нуди на клиентите квалитетни туристички пакети.

UP-TO-DATE информации

EuroSava останува во контакт со хотели и пансиони, со цел да се ажурираат податоци што е можно побрзо.

Обемот на продажбите

Нашата стратегија е да се продаде што е можно најмногу пакети оnline, кој овозможува намалување на трошоците со промоција на лице место. Нашата понуда е многу разновидна и прифатлива.

Брзо најдете она што ви треба

EuroSava ви овозможува да пребарувате за правата дестинација користејќи брзо и модерно пребарување.

Ниски цени

Нашето задоволство е да ви понудиме што повеќе ниски цени.

Плаќање преку интернет

Ако сте ја избрале вашата дестинација тогаш ќе може да си извршете уплата преку интернет во нашиот сајт,веднаш после конфирмација а не подолго од времетраење од 24 часа а со тоа ке заштедете и време и пари.

Иднината е ONLINE

EuroSava сака да стане најголема онлајн продавница за патување од Македонија, со поврзување на хотелoт со туристите и обезбедување на најниски цени.

Сите информации на едно место

EuroSava е повеќе од портал резервации , тука можете да најдете повеќе за вашата дестинација: знаменитости, други туристички повратни информации и слики.