168 Пронајдени резултати

Вие баравте за :

Дестинација : Turkey
Датум : 18.02.2018
За : 6 Ноќи
Гости : 2 Возр. & 0 Деца

Ѕвезди

EB TILL 28.02.2018

ПОЛОЖБА : Хотелот е отворен во 2008 и последно реновиран во 2014 година. Оддалечен е 60 км од Аеродром, 15 км од цента...

ПОПУСТ ЗА РАНА РЕЗЕРВАЦИА - 25%

p.p. in DBL 616€
519 18.02.2018 06.05.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ
EB TILL 30.04.2018

ЛОКАЦИЈА: Изграден на 5.000 м2, Мишел е хотел со 5 ѕвезди, наменет само за возрасни (16+) лоциран во Аланија, на 5 км о...

p.p. in DBL 436€
357 18.02.2018 06.05.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ
EB TILL 28.02.2018

ПОЛОЖБА : Аеродромот во Анталија е одалече  40 км, односно 40 минути од хотелот Кирман Белазур. Центарот на гр...

ПОПУСТ ЗА РАНА РЕЗЕРВАЦИА - 30%

p.p. in DBL 641€
517 18.02.2018 06.05.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

ЛОКАЦИЈА: Идеално сместен помеѓу Анталија и Кемер, хотелот е оддалечен 150 метри од приватната плажа, 8 км од це...

p.p. in DBL 319 18.02.2018 06.05.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ
EB TILL 28.02.2018

ПОЛОЖБА : Кремлин Палас е лоциран во областа Кунду-Анталија, на површина од 75.000 м2. Аеродромот е оддалечен 20 км ...

p.p. in DBL 567€
483 18.02.2018 06.05.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ
EB TILL 28.02.2018

ЛОКАЦИЈА: Серенис Хотел е сместен на простор од 29,000 м2 и е оддалечен 65 км од аеродромот, 3 км од Сиде и 7 км од Ман...

p.p. in DBL 457€
391 18.02.2018 06.05.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ
EB TILL 28.02.2018

ЛОКАЦИЈА: Хотелот е сместен под планината Таурус и е оддалечен 98 км од Аеродром, 5 км од Авсалар и 28 км од Алани...

p.p. in DBL 512€
427 18.02.2018 06.05.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ
EB TILL 28.02.2018

ЛОКАЦИЈА: Рајмар хотел е лоциран во Сиде, покрај море, на 90 км оддалеченост од Аеродром. СМЕСТУВАЊЕ: Хотелот е ...

p.p. in DBL 512€
413 18.02.2018 06.05.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

ПОЛОЖБА : Овој хотел со 5 ѕвезди е лоциран во Лара-Анталија, на површина од 33.000 м2, на 10 км оддалеченост од Аерод...

p.p. in DBL 705 18.02.2018 06.05.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

Селектирана страна : 15

Директна соработка

Eurosava соработува со најголемите светски тоуроператори и со директни закупи на соби во хотелите во дестинацијата за да нуди на клиентите квалитетни туристички пакети.

UP-TO-DATE информации

EuroSava останува во контакт со хотели и пансиони, со цел да се ажурираат податоци што е можно побрзо.

Обемот на продажбите

Нашата стратегија е да се продаде што е можно најмногу пакети оnline, кој овозможува намалување на трошоците со промоција на лице место. Нашата понуда е многу разновидна и прифатлива.

Брзо најдете она што ви треба

EuroSava ви овозможува да пребарувате за правата дестинација користејќи брзо и модерно пребарување.

Ниски цени

Нашето задоволство е да ви понудиме што повеќе ниски цени.

Плаќање преку интернет

Ако сте ја избрале вашата дестинација тогаш ќе може да си извршете уплата преку интернет во нашиот сајт,веднаш после конфирмација а не подолго од времетраење од 24 часа а со тоа ке заштедете и време и пари.

Иднината е ONLINE

EuroSava сака да стане најголема онлајн продавница за патување од Македонија, со поврзување на хотелoт со туристите и обезбедување на најниски цени.

Сите информации на едно место

EuroSava е повеќе од портал резервации , тука можете да најдете повеќе за вашата дестинација: знаменитости, други туристички повратни информации и слики.