168 Пронајдени резултати

Вие баравте за :

Дестинација : Turkey
Датум : 18.02.2018
За : 6 Ноќи
Гости : 2 Возр. & 0 Деца

Ѕвезди

EB TILL 28.02.2018

ЛОКАЦИЈА: Титаник Бич е лоциран во Лара, ан 10 км оддалеченост од Аеродром и 12 км од центарот на градот. СМЕСТУВ...

p.p. in DBL 816€
669 18.02.2018 06.05.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

ПОЛОЖБА : Идеална локација во Белек, на бреговите од Богаскент плажата на Медитеранското море. Шервоод  хот...

p.p. in DBL 629 18.02.2018 06.05.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

ПОЛОЖБА : Шервуд Гринвуд е лоциран во Кемер, Анталија. Отворен е во 1999 и последно реновиран во 2012 година. Од Аер...

p.p. in DBL 471 18.02.2018 06.05.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ
EB TILL 28.02.2018

ЛОКАЦИЈА: Туи Меџик Лајф Масмави е хотел во Белек со одлична локација, на сама плажа, 2 км од центарот на Белек, ...

ПОПУСТ ЗА РАНА РЕЗЕРВАЦИА - 24%

p.p. in DBL 705€
591 18.02.2018 06.05.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ
EB TILL 28.02.2018

ПОЛОЖБА : Суи Ресорт е изграден на површина од 9000 м2 и се наоѓа во регионот Окурчалар во Аланија, далеку од град...

ПОПУСТ ЗА РАНА РЕЗЕРВАЦИА - 30%

p.p. in DBL 498€
417 18.02.2018 06.05.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ
EB TILL 28.02.2018

ПОЛОЖБА: Сиде Сангејт е изграден на површина од 14,000 м2 и е лоциран во областа Евренсеки, на 6 км оддалеченост од...

ПОПУСТ ЗА РАНА РЕЗЕРВАЦИА - 35%

p.p. in DBL 553€
456 18.02.2018 06.05.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ
EB TILL 28.02.2018

ЛОКАЦИЈА: Ова е хотел со 5 ѕвезди, лоциран во Белек, на 5 км од центарот, 11 км од Серик и 40 км од Аеродром. СМЕСТУВ...

p.p. in DBL 519€
432 18.02.2018 06.05.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ
EB TILL 28.02.2018

ЛОКАЦИЈА: Хотелот се наоѓа во Аланија, во областа Турклер, на површина од 14,100 м2 и на 100 км оддалеченост од Аеро...

ПОПУСТ ЗА РАНА РЕЗЕРВАЦИА - 30%

p.p. in DBL 409€
355 18.02.2018 06.05.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ
EB TILL 30.04.2018

ЛОКАЦИЈА: Доганеј хотел се наоѓа на само 7 км од центарот на Аланија, 5 км од Конакли, 115 км од Аеродром и 135 км до ...

p.p. in DBL 395€
370 18.02.2018 06.05.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ
EB TILL 28.02.2018

ЛОКАЦИЈА: Литоре Хотел е убавина со 5* лоцирана на 35 км западно од центарот на Аланија, 100 км од Аеродром и 35 км о...

p.p. in DBL 616€
500 18.02.2018 06.05.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

Селектирана страна : 16

Директна соработка

Eurosava соработува со најголемите светски тоуроператори и со директни закупи на соби во хотелите во дестинацијата за да нуди на клиентите квалитетни туристички пакети.

UP-TO-DATE информации

EuroSava останува во контакт со хотели и пансиони, со цел да се ажурираат податоци што е можно побрзо.

Обемот на продажбите

Нашата стратегија е да се продаде што е можно најмногу пакети оnline, кој овозможува намалување на трошоците со промоција на лице место. Нашата понуда е многу разновидна и прифатлива.

Брзо најдете она што ви треба

EuroSava ви овозможува да пребарувате за правата дестинација користејќи брзо и модерно пребарување.

Ниски цени

Нашето задоволство е да ви понудиме што повеќе ниски цени.

Плаќање преку интернет

Ако сте ја избрале вашата дестинација тогаш ќе може да си извршете уплата преку интернет во нашиот сајт,веднаш после конфирмација а не подолго од времетраење од 24 часа а со тоа ке заштедете и време и пари.

Иднината е ONLINE

EuroSava сака да стане најголема онлајн продавница за патување од Македонија, со поврзување на хотелoт со туристите и обезбедување на најниски цени.

Сите информации на едно место

EuroSava е повеќе од портал резервации , тука можете да најдете повеќе за вашата дестинација: знаменитости, други туристички повратни информации и слики.