206 Пронајдени резултати

Вие баравте за :

Дестинација : Turkey
Датум : 26.05.2018
За : 6 Ноќи
Гости : 2 Возр. & 0 Деца

Ѕвезди

ПОЛОЖБА : Утопиа е хотел со 5 ѕвезди, лоциран во Аланија, на 20 км оддалеченост од центарот на градот, 155 км од Аер...

p.p. in DBL 666 26.05.2018 17.06.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

ПОЛОЖБА: Хотелот е лоциран во Сиде, на 46 км оддалеченост од Аеродром, 13 км од водопадите на Манавгат и 9 км од ан...

p.p. in DBL 636 26.05.2018 17.06.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

ЛОКАЦИЈА: Хотелот е оддалечен 4 км од Кемер, а 60 км од аеродромот, хотелот е атрактивен, за сите оние кои сонува...

p.p. in DBL 569 26.05.2018 17.06.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

ПОЛОЖБА: Хотелот е лоциран во Сиде, на 55 км од Аеродром, 65 км од центарот на Анталија и 17 км од Манавгат. СМЕСТУ...

p.p. in DBL 712 26.05.2018 17.06.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

ПОЛОЖБА:  Хотелот е лоциран во Сиде, на 55 км од Аеродром, 65 км од центарот на Анталија и 17 км од Манавгат. СМЕ...

p.p. in DBL 698 26.05.2018 17.06.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

ЛОКАЦИЈА: Лоциран на сама плажа, Џипсофила ресорт се наоѓа во Окучалар-Аланија, на 6 км од Авсалар, 85 км од Аеро...

p.p. in DBL 531 26.05.2018 17.06.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

ПОЛОЖБА : Хотелот е лоциран во областа Белек, 35км од аеродромот во Анталија и 40 км од центарот на Анталија. УС...

p.p. in DBL 1012 26.05.2018 17.06.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

ЛОКАЦИЈА: Инсула ресорт се наоѓа на 7 км оддалеченост од Делфинариумот, 13 км од централниот аквапарк на Алани...

p.p. in DBL 584 26.05.2018 17.06.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

ЛОКАЦИЈА: Хотелотсенаоѓа на 65 кмодаеродромот, 5 кмодцентаротнастрана и 7 кмод водопадите на Манавгат. СМЕСТУ...

p.p. in DBL 589 26.05.2018 17.06.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ
EB TILL 31.05.2018

ПОЛОЖБА : Хотелот е отворен во 2008 и последно реновиран во 2014 година. Оддалечен е 60 км од Аеродром, 15 км од цента...

p.p. in DBL 775€
677 26.05.2018 17.06.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

Селектирана страна : 17

Директна соработка

Eurosava соработува со најголемите светски тоуроператори и со директни закупи на соби во хотелите во дестинацијата за да нуди на клиентите квалитетни туристички пакети.

UP-TO-DATE информации

EuroSava останува во контакт со хотели и пансиони, со цел да се ажурираат податоци што е можно побрзо.

Обемот на продажбите

Нашата стратегија е да се продаде што е можно најмногу пакети оnline, кој овозможува намалување на трошоците со промоција на лице место. Нашата понуда е многу разновидна и прифатлива.

Брзо најдете она што ви треба

EuroSava ви овозможува да пребарувате за правата дестинација користејќи брзо и модерно пребарување.

Ниски цени

Нашето задоволство е да ви понудиме што повеќе ниски цени.

Плаќање преку интернет

Ако сте ја избрале вашата дестинација тогаш ќе може да си извршете уплата преку интернет во нашиот сајт,веднаш после конфирмација а не подолго од времетраење од 24 часа а со тоа ке заштедете и време и пари.

Иднината е ONLINE

EuroSava сака да стане најголема онлајн продавница за патување од Македонија, со поврзување на хотелoт со туристите и обезбедување на најниски цени.

Сите информации на едно место

EuroSava е повеќе од портал резервации , тука можете да најдете повеќе за вашата дестинација: знаменитости, други туристички повратни информации и слики.