216 Пронајдени резултати

Вие баравте за :

Дестинација : Turkey
Датум : 01.07.2018
За : 6 Ноќи
Гости : 2 Возр. & 0 Деца

Ѕвезди

ЛОКАЦИЈА: Доганеј хотел се наоѓа на само 7 км од центарот на Аланија, 5 км од Конакли, 115 км од Аеродром и 135 км до ...

p.p. in DBL 563€
550 01.07.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

ЛОКАЦИЈА: Литоре Хотел е убавина со 5* лоцирана на 35 км западно од центарот на Аланија, 100 км од Аеродром и 35 км о...

p.p. in DBL 795 01.07.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ
EB TILL 22.06.2018

ЛОКАЦИЈА: Сириус Делукс е луксузен хотел со 5 ѕвезди, лоциран на 20 км оддалеченост од градскиот центар и 94 км о...

p.p. in DBL 747€
673 01.07.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

ALAIYE RESORT - AI Turkey, Alanya

ЛОКАЦИЈА: Хотелот се наоѓа на 94 км од Аеродром, 18 км од познатата плажа Клеопатра и 18 км од популарниот Лунапар...

p.p. in DBL 670€
660 01.07.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ
EB TILL 20.06.2018

ЛОКАЦИЈА: Прекрасен хотел кој се наоѓа веднаш на плажа и многу блиску до центарот на Кемер. Аеродромот е оддал...

p.p. in DBL 741€
673 01.07.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

ПОЛОЖБА : Хотелот е лоциран во Сиде, на 61 км оддалеченост од Аеродромот на Анталија, 7 км од театарот во Сиде, 9 к...

p.p. in DBL 693 01.07.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ
EB TILL 30.06.2018

ПОЛОЖБА : Ројал Сегинус е распостелен на  површина од 70.000м2 и е отворен во мај  2017 год.Хотелот од  цента...

p.p. in DBL 917€
817 01.07.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ
EB TILL 30.09.2018

DEFNE DEFNEM - AI Turkey, Side

ЛОКАЦИЈА: Најновиот хотел на групацијата Дефне, лоциран на само 3 км оддалеченост од центарот на градот, 8 км о...

p.p. in DBL 590€
545 01.07.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

ПОЛОЖБА: Сиде Краун Саншајн има совршена локација во центарот на Гундогду, на 55 км оддалеченост од Аеродром, 12...

p.p. in DBL 719 01.07.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ
EB TILL 30.09.2018

DEFNE DREAM - AI Turkey, Side

ЛОКАЦИЈА: Овој хотел припаѓа на групацијата Дефне, со одлична локација, оддалечен 8 км од центарот на Сиде и 60 ...

p.p. in DBL 677€
622 01.07.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

Селектирана страна : 21

Директна соработка

Eurosava соработува со најголемите светски тоуроператори и со директни закупи на соби во хотелите во дестинацијата за да нуди на клиентите квалитетни туристички пакети.

UP-TO-DATE информации

EuroSava останува во контакт со хотели и пансиони, со цел да се ажурираат податоци што е можно побрзо.

Обемот на продажбите

Нашата стратегија е да се продаде што е можно најмногу пакети оnline, кој овозможува намалување на трошоците со промоција на лице место. Нашата понуда е многу разновидна и прифатлива.

Брзо најдете она што ви треба

EuroSava ви овозможува да пребарувате за правата дестинација користејќи брзо и модерно пребарување.

Ниски цени

Нашето задоволство е да ви понудиме што повеќе ниски цени.

Плаќање преку интернет

Ако сте ја избрале вашата дестинација тогаш ќе може да си извршете уплата преку интернет во нашиот сајт,веднаш после конфирмација а не подолго од времетраење од 24 часа а со тоа ке заштедете и време и пари.

Иднината е ONLINE

EuroSava сака да стане најголема онлајн продавница за патување од Македонија, со поврзување на хотелoт со туристите и обезбедување на најниски цени.

Сите информации на едно место

EuroSava е повеќе од портал резервации , тука можете да најдете повеќе за вашата дестинација: знаменитости, други туристички повратни информации и слики.