219 Пронајдени резултати

Вие баравте за :

Дестинација : Turkey
Датум : 28.11.2018
За : 6 Ноќи
Гости : 2 Возр. & 0 Деца

Ѕвезди

EB TILL 30.09.2018

DEFNE DEFNEM - AI Turkey, Side

Локација Хотелот се наоѓа на 3 км од центарот на Сиде. Анталија  аеродромот е  на 60 километри. Хотели во б...

p.p. in DBL 578€
545 28.11.2018 16.09.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

ПОЛОЖБА: Сиде Краун Саншајн има совршена локација во центарот на Гундогду, на 55 км оддалеченост од Аеродром, 12...

p.p. in DBL 663 28.11.2018 16.09.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ
EB TILL 30.09.2018

DEFNE DREAM - AI Turkey, Side

ЛОКАЦИЈА: Овој хотел припаѓа на групацијата Дефне, со одлична локација, оддалечен 8 км од центарот на Сиде и 60 ...

p.p. in DBL 691€
647 28.11.2018 16.09.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ
EB TILL 30.09.2018

DEFNE STAR - AI Turkey, Side

ЛОКАЦИЈА Хотелот е лоциран на 3 км од центарот на Сиде и 70 км од аеродром. Хотели во близина: Дефне Дефнем, Хеме...

p.p. in DBL 719€
673 28.11.2018 16.09.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

Локација: Држава :  Турска Област: Сиде Ресорт: Титрејенгол ...

p.p. in DBL 659 28.11.2018 16.09.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

Локација: Држава: Tурција Регион: Сиде Ресорт: Kумкои Aеро...

p.p. in DBL 639 28.11.2018 16.09.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

Локација: Држава : Турска Област: Сиде Ресорт Сиде Аерод...

p.p. in DBL 432 28.11.2018 28.10.2017 За 3 ноќи

ОДБЕРИ

Селектирана страна : 22

Директна соработка

Eurosava соработува со најголемите светски тоуроператори и со директни закупи на соби во хотелите во дестинацијата за да нуди на клиентите квалитетни туристички пакети.

UP-TO-DATE информации

EuroSava останува во контакт со хотели и пансиони, со цел да се ажурираат податоци што е можно побрзо.

Обемот на продажбите

Нашата стратегија е да се продаде што е можно најмногу пакети оnline, кој овозможува намалување на трошоците со промоција на лице место. Нашата понуда е многу разновидна и прифатлива.

Брзо најдете она што ви треба

EuroSava ви овозможува да пребарувате за правата дестинација користејќи брзо и модерно пребарување.

Ниски цени

Нашето задоволство е да ви понудиме што повеќе ниски цени.

Плаќање преку интернет

Ако сте ја избрале вашата дестинација тогаш ќе може да си извршете уплата преку интернет во нашиот сајт,веднаш после конфирмација а не подолго од времетраење од 24 часа а со тоа ке заштедете и време и пари.

Иднината е ONLINE

EuroSava сака да стане најголема онлајн продавница за патување од Македонија, со поврзување на хотелoт со туристите и обезбедување на најниски цени.

Сите информации на едно место

EuroSava е повеќе од портал резервации , тука можете да најдете повеќе за вашата дестинација: знаменитости, други туристички повратни информации и слики.