206 Пронајдени резултати

Вие баравте за :

Дестинација : Turkey
Датум : 27.05.2018
За : 6 Ноќи
Гости : 2 Возр. & 0 Деца

Ѕвезди

ПОЛОЖБА : Барут Соргун Сензатори е лоциран 4 км оддалеченост од Сиде , 67 км од аеродромот во Анталија и 77 км од ц...

p.p. in DBL 903 27.05.2018 17.06.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

ЛОКАЦИЈА: На површина од 97.000 м2 во Средоземниот регион, сместен е Кимерос Парк во Гојнук, на 35 км оддалеченост ...

p.p. in DBL 679 27.05.2018 17.06.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ
EB TILL 30.09.2018

ПОЛОЖБА : Хотелот  еоддалечен  90 км од аеродромот во Анталија , на  15км  од градот Мангват и 30 кмодгра...

p.p. in DBL 659€
557 27.05.2018 17.06.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

ПОЛОЖБА : Квинс Парк Текирова е сместен во областа Текирова, во регионот Кемер, Анталија. Оддалечен е 5 км од Тр...

p.p. in DBL 614 27.05.2018 17.06.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

RIXOS BELDIBI - UAI Turkey, Kemer

ПОЛОЖБА : Лоциран на крајбрежјето на Кемер, Риксос Белдиби е оддалечен 42 км од аеродромот на Анталија. Центаро...

p.p. in DBL 820 27.05.2018 17.06.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

RIXOS SUNGATE - UAI Turkey, Kemer

ПОЛОЖБА : Хотелот е лоциран во Кемер, на 50 км од аеродромот на Анталија и 25 км од градскиот центар. Се наоѓа пом...

p.p. in DBL 756 27.05.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ
EB TILL 31.05.2018

ПОЛОЖБА : Холидеј Парк е лоциран во Окурчалар-Аланија, на 85 км оддалеченост од Аердромот, 25 км од Сиде и 10 км од ...

p.p. in DBL 490€
454 27.05.2018 17.06.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ
EB TILL 31.05.2018

ЛОКАЦИЈА Хотел со 5 ѕвезди конструиран на самото крајбрежје, на 75 км оддалеченост од аеродромот, 13 км од Манав...

p.p. in DBL 679€
589 27.05.2018 17.06.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

ПОЛОЖБА : Хотелот се наоѓа во Конакли кој што е поврзан со Алања. На 110 км од Аланиа Интернешионал, 50 км од Сиде, ...

p.p. in DBL 614 27.05.2018 17.06.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ
EB TILL 31.05.2018

ПОЛОЖБА : Ресортот е на само 7км. од Аквапарк и 8 км. од Корнелиа Голф Клуб. Ехпо е 21 км. одалечено од Белис Хотело...

p.p. in DBL 858€
795 27.05.2018 17.06.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

Селектирана страна : 4

Директна соработка

Eurosava соработува со најголемите светски тоуроператори и со директни закупи на соби во хотелите во дестинацијата за да нуди на клиентите квалитетни туристички пакети.

UP-TO-DATE информации

EuroSava останува во контакт со хотели и пансиони, со цел да се ажурираат податоци што е можно побрзо.

Обемот на продажбите

Нашата стратегија е да се продаде што е можно најмногу пакети оnline, кој овозможува намалување на трошоците со промоција на лице место. Нашата понуда е многу разновидна и прифатлива.

Брзо најдете она што ви треба

EuroSava ви овозможува да пребарувате за правата дестинација користејќи брзо и модерно пребарување.

Ниски цени

Нашето задоволство е да ви понудиме што повеќе ниски цени.

Плаќање преку интернет

Ако сте ја избрале вашата дестинација тогаш ќе може да си извршете уплата преку интернет во нашиот сајт,веднаш после конфирмација а не подолго од времетраење од 24 часа а со тоа ке заштедете и време и пари.

Иднината е ONLINE

EuroSava сака да стане најголема онлајн продавница за патување од Македонија, со поврзување на хотелoт со туристите и обезбедување на најниски цени.

Сите информации на едно место

EuroSava е повеќе од портал резервации , тука можете да најдете повеќе за вашата дестинација: знаменитости, други туристички повратни информации и слики.