206 Пронајдени резултати

Вие баравте за :

Дестинација : Turkey
Датум : 27.05.2018
За : 6 Ноќи
Гости : 2 Возр. & 0 Деца

Ѕвезди

ЛОКАЦИЈА: Луксузен хотел лоциран на само 5 км од Кадрије, 39 км од центарот на главниот град, 30 км од аеродром и 45...

p.p. in DBL 723 27.05.2018 17.06.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

ASKA LARA - AI Turkey, Lara

ПОЛОЖБА : Прекрасен хотел лоциран на 12 км од Аеродромот и 6 км од центарот на Лара. Од неговата лева страна имат...

p.p. in DBL 816 27.05.2018 17.06.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ
EB TILL 07.07.2017

ПОЛОЖБА : Ресортот е оддалечен на 60 км од Аеродромот Газипаша и на 100 км од Аеродромот Анталиа Ресортот нуди бе...

p.p. in DBL 634€
532 27.05.2018 17.06.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

ПОЛОЖБА : Ресортот Алва Дона се наоѓа во областа Богаскент, на површина од 64 000 м2, 40 км.одалечен од Анталија Аер...

p.p. in DBL 826 27.05.2018 17.06.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ
EB TILL 31.05.2018

ПОЛОЖБА : Овој луксузен и забавен хотел е отворен во 2007 година и е лоциран на 3 км оддалеченост од аеродромот в...

p.p. in DBL 795€
580 27.05.2018 17.06.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ
EB TILL 31.05.2018

ПОЛОЖБА : Лоциран во подножјето на планината Таурус, во рај од борова шума, хотелот Амара Клуб Марин е оддалеч...

p.p. in DBL 717€
668 27.05.2018 17.06.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

ЛОКАЦИЈА: Хотелот е сместен на 120.000 м2 површина, меѓу бујна вегетација. Центарот на Белек е оддалечен само 3 км, ...

p.p. in DBL 807 27.05.2018 17.06.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

ПОЛОЖБА : Амара Престиж е лоциран во Гојнук-Кемер, на само 8 км од градскиот центар, 30 км од центарот на Анталиј...

p.p. in DBL 646 27.05.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ
EB TILL 31.05.2018

ПОЛОЖБА : Хотелот е лоциран  на  105 км.  од Анталија  Аеродром, 65 км  од Аланија Газијапаша Аеродром...

p.p. in DBL 632€
572 27.05.2018 17.06.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ
EB TILL 31.05.2018

ПОЛОЖБА : Нума Конактип Хотел е лоциран на 110 км оддалеченост од аеродромот во Анталија, 12 км од центарот на Ал...

p.p. in DBL 492€
466 27.05.2018 17.06.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

Селектирана страна : 5

Директна соработка

Eurosava соработува со најголемите светски тоуроператори и со директни закупи на соби во хотелите во дестинацијата за да нуди на клиентите квалитетни туристички пакети.

UP-TO-DATE информации

EuroSava останува во контакт со хотели и пансиони, со цел да се ажурираат податоци што е можно побрзо.

Обемот на продажбите

Нашата стратегија е да се продаде што е можно најмногу пакети оnline, кој овозможува намалување на трошоците со промоција на лице место. Нашата понуда е многу разновидна и прифатлива.

Брзо најдете она што ви треба

EuroSava ви овозможува да пребарувате за правата дестинација користејќи брзо и модерно пребарување.

Ниски цени

Нашето задоволство е да ви понудиме што повеќе ниски цени.

Плаќање преку интернет

Ако сте ја избрале вашата дестинација тогаш ќе може да си извршете уплата преку интернет во нашиот сајт,веднаш после конфирмација а не подолго од времетраење од 24 часа а со тоа ке заштедете и време и пари.

Иднината е ONLINE

EuroSava сака да стане најголема онлајн продавница за патување од Македонија, со поврзување на хотелoт со туристите и обезбедување на најниски цени.

Сите информации на едно место

EuroSava е повеќе од портал резервации , тука можете да најдете повеќе за вашата дестинација: знаменитости, други туристички повратни информации и слики.