206 Пронајдени резултати

Вие баравте за :

Дестинација : Turkey
Датум : 26.05.2018
За : 6 Ноќи
Гости : 2 Возр. & 0 Деца

Ѕвезди

EB TILL 31.05.2018

ПОЛОЖБА : Корнелиа Дајмонд е хотел со 5 ѕвезди, изграден на површина од 200,000 м2. Од Аеродромот е оддалечен 40 км, а...

p.p. in DBL 1154€
1070 26.05.2018 17.06.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

ПОЛОЖБА : Кристал Адмирал е лоциран во Сиде Кизилот, Анталија и е препознатлив по неговата сјајна местоположб...

p.p. in DBL 550 26.05.2018 17.06.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ
EB TILL 31.05.2018

ПОЛОЖБА : Овој хотел е лоциран во Кемер, во срцето на туризмот на Анталија. Се наоѓа на 55 км од аеродромот и 38 км...

p.p. in DBL 601€
564 26.05.2018 17.06.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

ПОЛОЖБА  Хотелот се наоѓа во Лара, 19 км. од центарот на Анталија и 12 км. од Анталија аеродромот. УСЛУГА - УЛТР...

p.p. in DBL 691 26.05.2018 17.06.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

ПОЛОЖБА : Хотелот е сместен во срцето на природата на Кемер, во близина на заливот Фазелис и Олимпос, опкружен ...

p.p. in DBL 601 26.05.2018 17.06.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

ПОЛОЖБА : Анталија Интернационалниот аеродром се наоѓа на 40 км. од Кристал Фемили Ресорт, а Анталија градот е ...

p.p. in DBL 627 26.05.2018 17.06.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ
EB TILL 31.05.2018

ПОЛОЖБА : Таурус планина зад хотелот, кристално чиста вода пред него. Кристал Флора е хотел со идеална локациј...

p.p. in DBL 601€
546 26.05.2018 17.06.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ
EB TILL 31.05.2018

ПОЛОЖБА : Кристал Палас е хотел сместен на 22.000 m², 12 км. од Сиде, 55 км. од аеродромот во Анталија и 60 км. од нејз...

p.p. in DBL 743€
666 26.05.2018 17.06.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

ПОЛОЖБА : Кристал Параисо Верде Ресорт се наоѓа на 40 км. одалеченост од  Анталија Интернационалниот аеродр...

p.p. in DBL 576 26.05.2018 17.06.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ
EB TILL 31.05.2018

ПОЛОЖБА : Кристал Санрајс е лоциран во Сиде, на 4 км. од неговиот центар, 65 км од аеродромот во Анталија и 75 км. о...

p.p. in DBL 775€
693 26.05.2018 17.06.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

Селектирана страна : 8

Директна соработка

Eurosava соработува со најголемите светски тоуроператори и со директни закупи на соби во хотелите во дестинацијата за да нуди на клиентите квалитетни туристички пакети.

UP-TO-DATE информации

EuroSava останува во контакт со хотели и пансиони, со цел да се ажурираат податоци што е можно побрзо.

Обемот на продажбите

Нашата стратегија е да се продаде што е можно најмногу пакети оnline, кој овозможува намалување на трошоците со промоција на лице место. Нашата понуда е многу разновидна и прифатлива.

Брзо најдете она што ви треба

EuroSava ви овозможува да пребарувате за правата дестинација користејќи брзо и модерно пребарување.

Ниски цени

Нашето задоволство е да ви понудиме што повеќе ниски цени.

Плаќање преку интернет

Ако сте ја избрале вашата дестинација тогаш ќе може да си извршете уплата преку интернет во нашиот сајт,веднаш после конфирмација а не подолго од времетраење од 24 часа а со тоа ке заштедете и време и пари.

Иднината е ONLINE

EuroSava сака да стане најголема онлајн продавница за патување од Македонија, со поврзување на хотелoт со туристите и обезбедување на најниски цени.

Сите информации на едно место

EuroSava е повеќе од портал резервации , тука можете да најдете повеќе за вашата дестинација: знаменитости, други туристички повратни информации и слики.