206 Пронајдени резултати

Вие баравте за :

Дестинација : Turkey
Датум : 27.05.2018
За : 6 Ноќи
Гости : 2 Возр. & 0 Деца

Ѕвезди

ARMAS BELEK - AI Turkey, Belek

ЛОКАЦИЈА: Хотелот се наоѓа на 3 км од областа Белек и 35 км од аеродромот во Анталија.  СМЕСТУВАЊЕ: Check in: 14:00 h &...

p.p. in DBL 601 27.05.2018 17.06.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

ПОЛОЖБА : Хотелот е сместен на Учкум регионот од Белек голф центарот. Од  Анталија аеродромот е одалечен 35 к...

p.p. in DBL 704 27.05.2018 17.06.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ
EB TILL 31.05.2018

ЛОКАЦИЈА: Хотелот е лоциран во областа Кумкој, на 3 км оддалеченост од Сиде и 60 км оддалеченост од Аеродром. СМ...

p.p. in DBL 512€
427 27.05.2018 17.06.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ
EB TILL 31.05.2018

ПОЛОЖБА : Ресортот е сместен во Белек, во областа Богаскент директно на Средоземното море. Од центарот на Беле...

p.p. in DBL 568 27.05.2018 17.06.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ
EB TILL 31.05.2018

ЛОКАЦИЈА: Хотелот се наоѓа во срцето на Кемер, на само минута од центарот. Од Аеродром е оддалечен 55 км. СМЕСТУ...

p.p. in DBL 524€
451 27.05.2018 17.06.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

ЛОКАЦИЈА: Армас Каплан Парадајз е хотел со 5 ѕвезди лоциран во Текирова, на површина од 36.000 м2, помеѓу античкио...

p.p. in DBL 537 27.05.2018 17.06.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ
EB TILL 14.06.2018

ПОЛОЖБА : Хотелот се наоѓа на 90км оддалеченост од аеродромот Анталиа и 32км од Аланиа и Сиде. УСЛУГА  ULTRA ALL IN...

p.p. in DBL 813€
667 27.05.2018 17.06.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ
EB TILL 14.06.2018

ПОЛОЖБА : Хотелот се наоѓа во областа Лара, 11 км. од аеродромот во Анталија и 15 км. од центарот на градот. УСЛУГ...

p.p. in DBL 1000€
768 27.05.2018 17.06.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ
EB TILL 05.06.2018

ЛОКАЦИЈА: Хотелот се наоѓа на оддалеченост од 18 км од центарот на Сиде и 75 км од Аеродром. СМЕСТУВАЊЕ: Еуфориј...

p.p. in DBL 531€
501 27.05.2018 17.06.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ
EB TILL 14.06.2018

ПОЛОЖБА : Хотелот е лоциран во областа Лара, 10 км. од аеродромот во Анталија и 15 км. од центарот на градот. Хотел...

p.p. in DBL 1006€
773 27.05.2018 17.06.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

Селектирана страна : 9

Директна соработка

Eurosava соработува со најголемите светски тоуроператори и со директни закупи на соби во хотелите во дестинацијата за да нуди на клиентите квалитетни туристички пакети.

UP-TO-DATE информации

EuroSava останува во контакт со хотели и пансиони, со цел да се ажурираат податоци што е можно побрзо.

Обемот на продажбите

Нашата стратегија е да се продаде што е можно најмногу пакети оnline, кој овозможува намалување на трошоците со промоција на лице место. Нашата понуда е многу разновидна и прифатлива.

Брзо најдете она што ви треба

EuroSava ви овозможува да пребарувате за правата дестинација користејќи брзо и модерно пребарување.

Ниски цени

Нашето задоволство е да ви понудиме што повеќе ниски цени.

Плаќање преку интернет

Ако сте ја избрале вашата дестинација тогаш ќе може да си извршете уплата преку интернет во нашиот сајт,веднаш после конфирмација а не подолго од времетраење од 24 часа а со тоа ке заштедете и време и пари.

Иднината е ONLINE

EuroSava сака да стане најголема онлајн продавница за патување од Македонија, со поврзување на хотелoт со туристите и обезбедување на најниски цени.

Сите информации на едно место

EuroSava е повеќе од портал резервации , тука можете да најдете повеќе за вашата дестинација: знаменитости, други туристички повратни информации и слики.