-30%

GLAMOUR RESORT & SPA...
Side, Turkey

399 €


за престој од 06.05.2018 до 13.05.2018 по лице во DBL соба попустот важи за цела летна сезона


ОДБЕРИ
-30%

SUI RESORT HOTEL...
Alanya, Turkey

417 €


за престој од 06.05.2018 до 13.05.2018 по лице во DBL соба попустот важи за цела летна сезона


ОДБЕРИ
-30%

SUSESI LUXURY RESORT...
Belek, Turkey

669 €


за престој од 06.05.2018 до 13.05.2018 по лице во DBL соба попустот важи за цела летна сезона


ОДБЕРИ
-25%

TITANIC DELUXE BELEK...
Belek, Turkey

643 €


за престој од 06.05.2018 до 13.05.2018 по лице во DBL соба попустот важи за цела летна сезона


ОДБЕРИ
-15%

CORNELIA DE LUXE RES...
Belek, Turkey

798 €


за престој од 06.05.2018 до 13.05.2018 по лице во DBL соба попустот важи за цела летна сезона


ОДБЕРИ
-25%

AZURA DELUXE...
Alanya, Turkey

472 €


за престој од 06.05.2018 до 13.05.2018 по лице во DBL соба попустот важи за цела летна сезона


ОДБЕРИ
-25%

ORANGE COUNTY RESORT...
Kemer, Turkey

640 €


за престој од 06.05.2018 до 13.05.2018 по лице во DBL соба попустот важи за цела летна сезона


ОДБЕРИ
-30%

KEMPINSKI HOTEL THE ...
Belek, Turkey

857 €


за престој од 06.05.2018 до 13.05.2018 по лице во DBL соба попустот важи за цела летна сезона


ОДБЕРИ
-33.5%

CALISTA LUXURY RESOR...
Belek, Turkey

923 €


за престој од 06.05.2018 до 13.05.2018 по лице во DBL соба попустот важи за цела летна сезона


ОДБЕРИ
-30%

DELPHIN IMPERIAL...
Lara, Turkey

727 €


за престој од 06.05.2018 до 13.05.2018 по лице во DBL соба попустот важи за цела летна сезона


ОДБЕРИ
-30%

RIU KAYA PALAZZO GOL...
Belek, Turkey

799 €


за престој од 06.05.2018 до 13.05.2018 по лице во DBL соба попустот важи за цела летна сезона


ОДБЕРИ
-20%

SELECTUM LUXURY RESO...
Belek, Turkey

644€


за престој од 06.05.2018 до 13.05.2018 по лице во DBL соба попустот важи за цела летна сезона


ОДБЕРИ
-25%

LONG BEACH HARMONY...
Alanya, Turkey

474€


за престој од 06.05.2018 до 13.05.2018 по лице во DBL соба попустот важи за цела летна сезона


ОДБЕРИ
-30%

XAFIRA DELUXE RESORT...
Alanya, Turkey

424 €


Додатен попуст од објавената цена - аплицирај за promo code


ОДБЕРИ
-30%

LUMOS RESORT&SPA...
Alanya, Turkey

399 €


за престој од 06.05.2018 до 13.05.2018 по лице во DBL соба попустот важи за цела летна сезона


ОДБЕРИ
-30%

NUMA BEACH & SPA HOT...
Alanya, Turkey

443 €


за престој од 06.05.2018 до 13.05.2018 по лице во DBL соба попустот важи за цела летна сезона


ОДБЕРИ
-50%

CLUB KONAKLI HOTEL...
Alanya, Turkey

325 €


за престој од 06.05.2018 до 13.05.2018 по лице во DBL соба попустот важи за цела летна сезона


ОДБЕРИ
-30%

SERENIS HOTEL...
Side, Turkey

390 €


за престој од 06.05.2018 до 13.05.2018 по лице во DBL соба попустот важи за цела летна сезона


ОДБЕРИ
-30%

WATER SIDE RESORT...
Side, Turkey

388 €


за престој од 06.05.2018 до 13.05.2018 по лице во DBL соба попустот важи за цела летна сезона


ОДБЕРИ
-30%

KEMAL BAY...
Alanya, Turkey

373 €


за престој од 06.05.2018 до 13.05.2018 по лице во DBL соба попустот важи за цела летна сезона


ОДБЕРИ
-40%

MICHELL HOTEL & SPA...
Alanya, Turkey

353 €


за престој од 06.05.2018 до 13.05.2018 по лице во DBL соба попустот важи за цела летна сезона


ОДБЕРИ
-25%

SEADEN SEA PLANET RE...
Side, Turkey

432 €


за престој од 06.05.2018 до 13.05.2018 по лице во DBL соба попустот важи за цела летна сезона


ОДБЕРИ
-25%

ALYA LAGUNA BEACH RE...
Alanya, Turkey

499


за престој од 06.05.2018 до 13.05.2018 по лице во DBL соба попустот важи за цела летна сезона


ОДБЕРИ
-25%

VIKINGEN INFINITY...
Alanya, Turkey

443 €


за престој од 06.05.2018 до 13.05.2018 по лице во DBL соба попустот важи за цела летна сезона


ОДБЕРИ
-35%

SELECTUM LUXURY RESO...
Belek, Turkey

644€


за престој од 06.05.2018 до 13.05.2018 по лице во DBL соба попустот важи за цела летна сезона


ОДБЕРИ
-40%

EFTALIA OCEAN...
Alanya, Turkey

417 €


за престој од 06.05.2018 до 13.05.2018 по лице во DBL соба попустот важи за цела летна сезона


ОДБЕРИ
-40%

AYDINBEY GOLD DREAMS...
Alanya, Turkey

349 €


за престој од 06.05.2018 до 13.05.2018 по лице во DBL соба попустот важи за цела летна сезона


ОДБЕРИ
-40%

MARITIM PINE BEACH R...
Belek, Turkey

499 €


за престој од 06.05.2018 до 13.05.2018 по лице во DBL соба попустот важи за цела летна сезона


ОДБЕРИ
-35%

HOLIDAY GARDEN HOTEL...
Alanya, Turkey

337 €


За резервации до : 28.02.2018 за патување на: 06.05.2018 цена за 7 дена престој по лице во DBL


ОДБЕРИ
-30%

SUSESI LUXURY RESORT...
Belek, Turkey

669 €


За резервации до : 28.02.2018 за патување на: 06.05.2018 цена за 7 дена престој по лице во DBL


ОДБЕРИ
-30%

DELPHIN PALACE...
Lara, Turkey

659 €


За резервации до : 28.02.2018 за патување на: 06.05.2018 цена за 7 дена престој по лице во DBL


ОДБЕРИ
-30%

DELPHIN IMPERIAL...
Lara, Turkey

727 €


За резервации до : 28.02.2018 за патување на: 06.05.2018 цена за 7 дена престој по лице во DBL


ОДБЕРИ
-30%

DELPHIN BE GRAND RES...
Lara / Kundu, Turkey

717 €


За резервации до : 28.02.2018 за патување на: 06.05.2018 цена за 7 дена престој по лице во DBL


ОДБЕРИ
-24%

ROYAL GARDEN SELECT ...
Alanya, Turkey

365 €


За резервации до :28.02.2018 за патување на: 06.05.2018 цена за 7 дена престој по лице во DBL


ОДБЕРИ
-30%

QUEENS PARK GOYNUK...
Kemer, Turkey

393 €


За резервации до : 28.02.2018 за патување на: 06.05.2018 цена за 7 дена престој по лице во DBL


ОДБЕРИ
-30%

MARTI MYRA HOTEL...
Kemer, Turkey

494 €


За резервации до : 28.02.2018 за патување на: 06.05.2018 цена за 7 дена престој по лице во DBL


ОДБЕРИ
-25%

LIMAK LIMRA HOTEL...
Kemer, Turkey

519 €


За резервации до : 28.02.2018 за патување на: 06.05.2018 цена за 7 дена престој по лице во DBL


ОДБЕРИ
-20%

BARUT HEMERA RESORT...
Side, Turkey

649 €


За резервации до : 28.02.2018 за патување на: 06.05.2018 цена за 7 дена престој по лице во DBL


ОДБЕРИ
-25%

XANADU RESORT HOTEL...
Belek, Turkey

617 €


За резервации до : 28.02.2018 за патување на: 06.05.2018 цена за 7 дена престој по лице во DBL


ОДБЕРИ
-24%

TUI MAGIC LIFE MASMA...
Belek, Turkey

590 €


За резервации до : 28.02.2018 за патување на: 06.05.2018 цена за 7 дена престој по лице во DBL


ОДБЕРИ

dodaten popust -5%

VIKINGEN INFINITY...
Alanya, Turkey

Promo Code


Додатен попуст од објавената цена - аплицирај за promo code


ОДБЕРИ
dodaten popust -5%

OZSIDE PREMIUM HOTEL...
Side, Turkey

Promo Code


Додатен попуст од објавената цена - аплицирај за promo code


ОДБЕРИ
dodaten popust -5%

SIDE CROWN CHARM PAL...
Side, Turkey

Promo Code


Додатен попуст од објавената цена - аплицирај за promo code


ОДБЕРИ
dodaten popust -5%

CLUB KONAKLI HOTEL...
Alanya, Turkey

Promo Code


Додатен попуст од објавената цена - аплицирај за promo code


ОДБЕРИ
dodaten popust -5%

EFTALIA MARIN ...
Alanya, Turkey

Promo Code


Додатен попуст од објавената цена - аплицирај за promo code


ОДБЕРИ
dodaten popust -5%

DELPHIN BE GRAND RES...
Lara / Kundu, Turkey

Promo Code


Додатен попуст од објавената цена - аплицирај за promo code


ОДБЕРИ
dodaten popust -5%

EFTALIA OCEAN...
Alanya, Turkey

Promo Code


Додатен попуст од објавената цена - аплицирај за promo code


ОДБЕРИ
dodaten popust -5%

ROYAL SEGINUS...
Lara, Turkey

Promo Code


Додатен попуст од објавената цена - аплицирај за promo code


ОДБЕРИ
dodaten popust -5%

EUPHORIA PALM BEACH ...
Side, Turkey

Promo Code


Додатен попуст од објавената цена - аплицирај за promo code


ОДБЕРИ
dodaten popust -5%

TITANIC DELUXE BELEK...
Belek, Turkey

Promo Code


Додатен попуст од објавената цена - аплицирај за promo code


ОДБЕРИ
dodaten popust -5%

NUMA BEACH & SPA HOT...
Alanya, Turkey

Promo Code


Додатен попуст од објавената цена - аплицирај за promo code


ОДБЕРИ
dodaten popust -5%

SENTIDO NUMA BAY...
Alanya, Turkey

Promo Code


Додатен попуст од објавената цена - аплицирај за promo code


ОДБЕРИ
dodaten popust -5%

SIRIUS DELUXE HOTEL ...
Alanya, Turkey

Promo Code


Додатен попуст од објавената цена - аплицирај за promo code


ОДБЕРИ
dodaten popust -5%

HORUS PARADISE LUXUR...
Side, Turkey

Promo Code


Додатен попуст од објавената цена - аплицирај за promo code


ОДБЕРИ
dodaten popust -5%

ANNABELLA DIAMOND HO...
Alanya, Turkey

Promo Code


Додатен попуст од објавената цена - аплицирај за promo code


ОДБЕРИ
dodaten popust -5%

PALMET RESORT KIRIS ...
Kemer, Turkey

Promo Code


Додатен попуст од објавената цена - аплицирај за promo code


ОДБЕРИ
dodaten popust -5%

EFTALIA AQUA...
Alanya, Turkey

Promo Code


Додатен попуст од објавената цена - аплицирај за promo code


ОДБЕРИ
dodaten popust -5%

ORANGE COUNTY RESORT...
Alanya, Turkey

Promo Code


Додатен попуст од објавената цена - аплицирај за promo code


ОДБЕРИ
dodaten popust -5%

ROYAL ALHAMBRA PALAC...
Side, Turkey

Promo Code


Додатен попуст од објавената цена - аплицирај за promo code


ОДБЕРИ
dodaten popust -5%

XAFIRA DELUXE RESORT...
Alanya, Turkey

Promo Code


Додатен попуст од објавената цена - аплицирај за promo code


ОДБЕРИ
dodaten popust -5%

GYPSOPHILA LODIDAY V...
Alanya, Turkey

Promo Code


Додатен попуст од објавената цена - аплицирај за promo code


ОДБЕРИ
dodaten popust -5%

GLAMOUR RESORT & SPA...
Side, Turkey

Promo Code


Додатен попуст од објавената цена - аплицирај за promo code


ОДБЕРИ
dodaten popust -5%

SEADEN SEA PLANET RE...
Side, Turkey

Promo Code


Додатен попуст од објавената цена - аплицирај за promo code


ОДБЕРИ
dodaten popust -5%

QUEENS PARK GOYNUK...
Kemer, Turkey

Promo Code


Додатен попуст од објавената цена - аплицирај за promo code


ОДБЕРИ
dodaten popust -5%

AZURA DELUXE...
Alanya, Turkey

Promo Code


Додатен попуст од објавената цена - аплицирај за promo code


ОДБЕРИ
dodaten popust -5%

SIDE CROWN SERENITY ...
Side, Turkey

Promo Code


Додатен попуст од објавената цена - аплицирај за promo code


ОДБЕРИ
dodaten popust -5%

SENSIMAR BELEK RESOR...
Belek, Turkey

Promo Code


Додатен попуст од објавената цена - аплицирај за promo code


ОДБЕРИ
dodaten popust -5%

LONG BEACH RESORT & ...
Alanya, Turkey

Promo Code


Додатен попуст од објавената цена - аплицирај за promo code


ОДБЕРИ
dodaten popust -5%

J'ADORE DELUXE HOTEL...
Side, Turkey

Promo Code


Додатен попуст од објавената цена - аплицирај за promo code


ОДБЕРИ
dodaten popust -5%

DELPHIN PALACE...
Lara, Turkey

Promo Code


Додатен попуст од објавената цена - аплицирај за promo code


ОДБЕРИ
dodaten popust -5%

ROYAL HOLIDAY PALACE...
Lara, Turkey

Promo Code


Додатен попуст од објавената цена - аплицирај за promo code


ОДБЕРИ
dodaten popust -5%

CRYSTAL ADMIRAL RESO...
Side, Turkey

Promo Code


Додатен попуст од објавената цена - аплицирај за promo code


ОДБЕРИ
dodaten popust -5%

LYKIA WORLD ANTALYA...
Belek, Turkey

Promo Code


Додатен попуст од објавената цена - аплицирај за promo code


ОДБЕРИ
dodaten popust -5%

PGS HOTELS KREMLIN P...
Lara, Turkey

Promo Code


Додатен попуст од објавената цена - аплицирај за promo code


ОДБЕРИ
dodaten popust -5%

MC ARANCIA RESORT HO...
Alanya, Turkey

Promo Code


Додатен попуст од објавената цена - аплицирај за promo code


ОДБЕРИ
dodaten popust -5%

SILENCE BEACH RESORT...
Side, Turkey

Promo Code


Додатен попуст од објавената цена - аплицирај за promo code


ОДБЕРИ
dodaten popust -5%

SIDE LA GRANDE RESOR...
Side, Turkey

Promo Code


Додатен попуст од објавената цена - аплицирај за promo code


ОДБЕРИ
dodaten popust -5%

AYDINBEY GOLD DREAMS...
Alanya, Turkey

Promo Code


Додатен попуст од објавената цена - аплицирај за promo code


ОДБЕРИ
dodaten popust -5%

KIRMAN HOTELS SIDEMA...
Side, Turkey

Promo Code


Додатен попуст од објавената цена - аплицирај за promo code


ОДБЕРИ
dodaten popust -5%

MICHELL HOTEL & SPA...
Alanya, Turkey

Promo Code


Додатен попуст од објавената цена - аплицирај за promo code


ОДБЕРИ
dodaten popust -5%

XANADU RESORT HOTEL...
Belek, Turkey

Promo Code


Додатен попуст од објавената цена - аплицирај за promo code


ОДБЕРИ
dodaten popust -5%

LITORE HOTEL 5* - AL...
Alanya, Turkey

Promo Code


Додатен попуст од објавената цена - аплицирај за promo code


ОДБЕРИ
dodaten popust -5%

SUI RESORT HOTEL...
Alanya, Turkey

Promo Code


Додатен попуст од објавената цена - аплицирај за promo code


ОДБЕРИ
Директна соработка

Eurosava соработува со најголемите светски тоуроператори и со директни закупи на соби во хотелите во дестинацијата за да нуди на клиентите квалитетни туристички пакети.

UP-TO-DATE информации

EuroSava останува во контакт со хотели и пансиони, со цел да се ажурираат податоци што е можно побрзо.

Обемот на продажбите

Нашата стратегија е да се продаде што е можно најмногу пакети оnline, кој овозможува намалување на трошоците со промоција на лице место. Нашата понуда е многу разновидна и прифатлива.

Брзо најдете она што ви треба

EuroSava ви овозможува да пребарувате за правата дестинација користејќи брзо и модерно пребарување.

Ниски цени

Нашето задоволство е да ви понудиме што повеќе ниски цени.

Плаќање преку интернет

Ако сте ја избрале вашата дестинација тогаш ќе може да си извршете уплата преку интернет во нашиот сајт,веднаш после конфирмација а не подолго од времетраење од 24 часа а со тоа ке заштедете и време и пари.

Иднината е ONLINE

EuroSava сака да стане најголема онлајн продавница за патување од Македонија, со поврзување на хотелoт со туристите и обезбедување на најниски цени.

Сите информации на едно место

EuroSava е повеќе од портал резервации , тука можете да најдете повеќе за вашата дестинација: знаменитости, други туристички повратни информации и слики.