Discover our new Booking Online B2B

Agency Login


BASHKPUIM TE DREJTPERDREJTE

EuroSava është duke punuar drejtpersedrejti me operatoret me te mëdhnje turistike dhe me hotele qe publikojne ofertat e tyre ne portalin tone.

INFORMACION PER DATE

EuroSava ne menyre konstante mban lidhje me hotelet, qe te dhenat te azhurohen sa me shpejte te jete e mundshme.

VOLUMI I SHITJEVE

Strategjia jone eshte per te shitur sa me shume paketa online, qe do te thote kosto me te ulet me promovimin ne faqe. Oferta jone eshte shume e ndryshme dhe per te gjitha buxhetet.

MENJEHERE GJENI ATE QE DESHIRONI

EuroSava ju lejone te kerkoni ne destinacionin e duhur ne menyre me te shpejte duke perdorur nje menyre te kerkimit dhe filtrimit modren.

TARIFA TE ULTA

Ne kemi ulur tarifat tona qe te ofrojme cmimet me te ulta te mundshme

PAGESA ONLINE

Nese keni zgjedhur desinacionin, ju mund te kryeni pagesen direkt ne faqen tone, duke kursyer kohe dhe para.

E ARDHMJA ESHTE ONLINE

EuroSava deshiron te behet shitorja turistike me e madhe online ne Maqedoni, duke lidhur hotelin me turistet per cmimet me te ultra.

TE GJITHE INFORMACIONET NE NJE VEND

EuroSava eshte me shume se nje portal, ketu ju mund te gjeni me shume informacion per destinacionet si, komente turist te tjere, fotografi dhe lokacionin ne harte.