17 Пронајдени резултати

Вие баравте за :

Дестинација : BODRUM
Датум : 14.05.2021
За : 6 Ноќи
Гости : 2 Возр. & 0 Деца

Ѕвезди

swimming-pool icon
private-beach icon

Држава Турција Регион Бодрум Ресорт Turgutreis Аеродром ...

p.p. in DBL 849€ 14.05.2021 19.07.2020 За 6 ноќи

ОДБЕРИ
green-territory icon
swimming-pool icon
private-beach icon

Генерални информации Опис Хотелот се наоѓа на 30 км од аеродромот, 10 км од градот Бодрум, на морск...

p.p. in DBL 861€ 14.05.2021 19.07.2020 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

SAMARA HOTEL - AI BODRUM, BODRUM

green-territory icon
swimming-pool icon
private-beach icon

Држава Турција Регион Бодрум Ресорт Торба Аеродром ...

p.p. in DBL 759€ 14.05.2021 19.07.2020 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

Селектирана страна : 1

Директна соработка

Eurosava соработува со најголемите светски тоуроператори и со директни закупи на соби во хотелите во дестинацијата за да нуди на клиентите квалитетни туристички пакети.

UP-TO-DATE информации

EuroSava останува во контакт со хотели и пансиони, со цел да се ажурираат податоци што е можно побрзо.

Обемот на продажбите

Нашата стратегија е да се продаде што е можно најмногу пакети оnline, кој овозможува намалување на трошоците со промоција на лице место. Нашата понуда е многу разновидна и прифатлива.

Брзо најдете она што ви треба

EuroSava ви овозможува да пребарувате за правата дестинација користејќи брзо и модерно пребарување.

Ниски цени

Нашето задоволство е да ви понудиме што повеќе ниски цени.

Плаќање преку интернет

Ако сте ја избрале вашата дестинација тогаш ќе може да си извршете уплата преку интернет во нашиот сајт,веднаш после конфирмација а не подолго од времетраење од 24 часа а со тоа ке заштедете и време и пари.

Иднината е ONLINE

EuroSava сака да стане најголема онлајн продавница за патување од Македонија, со поврзување на хотелoт со туристите и обезбедување на најниски цени.

Сите информации на едно место

EuroSava е повеќе од портал резервации , тука можете да најдете повеќе за вашата дестинација: знаменитости, други туристички повратни информации и слики.