4 Пронајдени резултати

Вие баравте за :

Дестинација : ESPANE
Датум : 23.02.2019
За : 6 Ноќи
Гости : 2 Возр. & 0 Деца

Ѕвезди

GHT SA RIVERA - HB ESPANE, TOSSA DE MAR

ПОЛОЖБА : ГХТ Са Ривера хотел е лоциран во Тоса де Мар и од центарот Лорет де Мар е оддалечен 20 минути возење. Н...

p.p. in DBL 655€ 23.02.2019 26.06.2017 За 7 ноќи

ОДБЕРИ

GHT COSTA BRAVA HOTEL - BB ESPANE, TOSSA DE MAR

bПОЛОЖБА : ГХТ Коста Брава е лоциран во градот Тоса де Мар, блиску до центарот и плажата. Замокот Тоса де Мар е о...

p.p. in DBL 621€ 23.02.2019 26.06.2017 За 7 ноќи

ОДБЕРИ

GHT NEPTUNO HOTEL - HB ESPANE, TOSSA DE MAR

ПОЛОЖБА : Хотелот е лоциран во Тоса де Мар, во непосредна близина на старите Римски урнатини, ѕидовите на Тоса ...

p.p. in DBL 621€ 23.02.2019 26.06.2017 За 7 ноќи

ОДБЕРИ

GHT OASIS TOSSA - HB ESPANE, TOSSA DE MAR

ПОЛОЖБА : Оазис Тоса е голем и пријатен хотел лоциран во Тоса де Мар, блиску до градскиот центар и плажата. Ста...

p.p. in DBL 655€ 23.02.2019 26.06.2017 За 7 ноќи

ОДБЕРИ

Селектирана страна : 1

Директна соработка

Eurosava соработува со најголемите светски тоуроператори и со директни закупи на соби во хотелите во дестинацијата за да нуди на клиентите квалитетни туристички пакети.

UP-TO-DATE информации

EuroSava останува во контакт со хотели и пансиони, со цел да се ажурираат податоци што е можно побрзо.

Обемот на продажбите

Нашата стратегија е да се продаде што е можно најмногу пакети оnline, кој овозможува намалување на трошоците со промоција на лице место. Нашата понуда е многу разновидна и прифатлива.

Брзо најдете она што ви треба

EuroSava ви овозможува да пребарувате за правата дестинација користејќи брзо и модерно пребарување.

Ниски цени

Нашето задоволство е да ви понудиме што повеќе ниски цени.

Плаќање преку интернет

Ако сте ја избрале вашата дестинација тогаш ќе може да си извршете уплата преку интернет во нашиот сајт,веднаш после конфирмација а не подолго од времетраење од 24 часа а со тоа ке заштедете и време и пари.

Иднината е ONLINE

EuroSava сака да стане најголема онлајн продавница за патување од Македонија, со поврзување на хотелoт со туристите и обезбедување на најниски цени.

Сите информации на едно место

EuroSava е повеќе од портал резервации , тука можете да најдете повеќе за вашата дестинација: знаменитости, други туристички повратни информации и слики.