17 Пронајдени резултати

Вие баравте за :

Дестинација : ESPANE
Датум : 23.02.2019
За : 6 Ноќи
Гости : 2 Возр. & 0 Деца

Ѕвезди

GHT OASIS TOSSA - HB ESPANE, TOSSA DE MAR

ПОЛОЖБА : Оазис Тоса е голем и пријатен хотел лоциран во Тоса де Мар, блиску до градскиот центар и плажата. Ста...

p.p. in DBL 655€ 23.02.2019 26.06.2017 За 7 ноќи

ОДБЕРИ

GRAN GARBI HOTEL - HB ESPANE, LLORET DE MAR

ПОЛОЖБА : Хотел со 4 ѕвезди лоциран во Лорет де Мар, на само 300 метри од плажата, во станбена област. Одличен е за...

p.p. in DBL 664€ 23.02.2019 26.06.2017 За 7 ноќи

ОДБЕРИ

GRAN GARBI MARA HOTEL - HB ESPANE, LLORET DE MAR

ПОЛОЖБА : Гран Гарби Мар е хотел со 4 ѕвезди, лоциран во Лорет де Мар, на 70 км оддалеченост од Барселона и во неп...

p.p. in DBL 664€ 23.02.2019 26.06.2017 За 7 ноќи

ОДБЕРИ

INDALO PARK HOTEL - HB ESPANE, SANTA SUSANNA

ПОЛОЖБА : Индало Парк хотел е лоциран во центарот на Санта Сузана, 5 минути оддалеченост од плажа. Сајленс Спа ...

p.p. in DBL 674€ 23.02.2019 26.06.2017 За 7 ноќи

ОДБЕРИ

LA PALMERA SPA HOTEL - HB ESPANE, LLORET DE MAR

ПОЛОЖБА : Ла Палмера хотел официјално има 3 ѕвезди и е сместен во центарот на Лорет Де Мар (Коста Брава). Се наоѓ...

p.p. in DBL 662€ 23.02.2019 26.06.2017 За 7 ноќи

ОДБЕРИ

MONTEMAR MARITIM HOTEL - HB ESPANE, SANTA SUSANNA

ПОЛОЖБА: Хотелот е лоциран покрај шеталиштето на Санта Сузана, на неколку метри од плажата и пред сама станиц...

p.p. in DBL 671€ 23.02.2019 26.06.2017 За 7 ноќи

ОДБЕРИ

RIVIERA HOTEL - HB ESPANE, SANTA SUSANNA

ПОЛОЖБА: Хотелот се наоѓа на крајбрежјето на Санта Сузана, на 100 метри од песочната плажа. Центарот е на само 5 ...

p.p. in DBL 574€ 23.02.2019 26.06.2017 За 7 ноќи

ОДБЕРИ

Селектирана страна : 2

Директна соработка

Eurosava соработува со најголемите светски тоуроператори и со директни закупи на соби во хотелите во дестинацијата за да нуди на клиентите квалитетни туристички пакети.

UP-TO-DATE информации

EuroSava останува во контакт со хотели и пансиони, со цел да се ажурираат податоци што е можно побрзо.

Обемот на продажбите

Нашата стратегија е да се продаде што е можно најмногу пакети оnline, кој овозможува намалување на трошоците со промоција на лице место. Нашата понуда е многу разновидна и прифатлива.

Брзо најдете она што ви треба

EuroSava ви овозможува да пребарувате за правата дестинација користејќи брзо и модерно пребарување.

Ниски цени

Нашето задоволство е да ви понудиме што повеќе ниски цени.

Плаќање преку интернет

Ако сте ја избрале вашата дестинација тогаш ќе може да си извршете уплата преку интернет во нашиот сајт,веднаш после конфирмација а не подолго од времетраење од 24 часа а со тоа ке заштедете и време и пари.

Иднината е ONLINE

EuroSava сака да стане најголема онлајн продавница за патување од Македонија, со поврзување на хотелoт со туристите и обезбедување на најниски цени.

Сите информации на едно место

EuroSava е повеќе од портал резервации , тука можете да најдете повеќе за вашата дестинација: знаменитости, други туристички повратни информации и слики.