21 Пронајдени резултати

Вие баравте за :

Дестинација : MALDIVES
Датум : 23.09.2019
За : 6 Ноќи
Гости : 2 Возр. & 0 Деца

Ѕвезди

EB TILL 27.12.2018

FUN ISLAND RESORT - MALDIVES, MALE

ПОЛОЖБА  Хотелот е оддалечен  на  45 минути од меѓународниот аеродром  Мале (со брз глисер). УСЛУГА &nb...

p.p. in DBL 1739€
1619€ 23.09.2019 25.07.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

ПОЛОЖБА : Ресортот е сместен на северниот Мале атол, на 3 км. одалеченост од аеродромот. До него се пристигнува ...

p.p. in DBL 2376€ 23.09.2019 25.07.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ
Book 30 days before departure

CINNAMON DHONVELI - MALDIVES, MALE

ПОЛОЖБА : Хотелот е оддалечен  20 минути од меѓународниот аеродром Мале(возење со брз глисер). УСЛУГА  : &nbs...

p.p. in DBL 1962€
1719€ 23.09.2019 25.07.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ
EB TILL 27.12.2018

ПОЛОЖБА: Ресортот се наоѓа на јужниот остров Ари,кој е 700 м долг и 140 м широк, до него се пристигнува комбиниран...

p.p. in DBL 2006€
1502€ 23.09.2019 25.07.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

Селектирана страна : 1

Директна соработка

Eurosava соработува со најголемите светски тоуроператори и со директни закупи на соби во хотелите во дестинацијата за да нуди на клиентите квалитетни туристички пакети.

UP-TO-DATE информации

EuroSava останува во контакт со хотели и пансиони, со цел да се ажурираат податоци што е можно побрзо.

Обемот на продажбите

Нашата стратегија е да се продаде што е можно најмногу пакети оnline, кој овозможува намалување на трошоците со промоција на лице место. Нашата понуда е многу разновидна и прифатлива.

Брзо најдете она што ви треба

EuroSava ви овозможува да пребарувате за правата дестинација користејќи брзо и модерно пребарување.

Ниски цени

Нашето задоволство е да ви понудиме што повеќе ниски цени.

Плаќање преку интернет

Ако сте ја избрале вашата дестинација тогаш ќе може да си извршете уплата преку интернет во нашиот сајт,веднаш после конфирмација а не подолго од времетраење од 24 часа а со тоа ке заштедете и време и пари.

Иднината е ONLINE

EuroSava сака да стане најголема онлајн продавница за патување од Македонија, со поврзување на хотелoт со туристите и обезбедување на најниски цени.

Сите информации на едно место

EuroSava е повеќе од портал резервации , тука можете да најдете повеќе за вашата дестинација: знаменитости, други туристички повратни информации и слики.