21 Пронајдени резултати

Вие баравте за :

Дестинација : MALDIVES
Датум : 20.02.2019
За : 6 Ноќи
Гости : 2 Возр. & 0 Деца

Ѕвезди

Book 30 days before departure

ПОЛОЖБА До хотелот  може да се стигне за 25 мин со хидроавион   или со глисер 1.5 (еден час и половина)од Инте...

p.p. in DBL 2146€
1881€ 20.02.2019 25.07.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

ПОЛОЖБА: Сместен на островот Канифуши, оддалечен само 30 мин. лет со хидроавион од Мале, резортот е еден од најл...

p.p. in DBL 3978€ 20.02.2019 25.07.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ
EB TILL 31.10.2018

ПОЛОЖБА: Лоциран е на 15 мин.возење со брод од аеродромот на самиот Малдивски Архипелаг.За резервација во овој ...

p.p. in DBL 2008€
1845€ 20.02.2019 25.07.2018 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

Селектирана страна : 2

Директна соработка

Eurosava соработува со најголемите светски тоуроператори и со директни закупи на соби во хотелите во дестинацијата за да нуди на клиентите квалитетни туристички пакети.

UP-TO-DATE информации

EuroSava останува во контакт со хотели и пансиони, со цел да се ажурираат податоци што е можно побрзо.

Обемот на продажбите

Нашата стратегија е да се продаде што е можно најмногу пакети оnline, кој овозможува намалување на трошоците со промоција на лице место. Нашата понуда е многу разновидна и прифатлива.

Брзо најдете она што ви треба

EuroSava ви овозможува да пребарувате за правата дестинација користејќи брзо и модерно пребарување.

Ниски цени

Нашето задоволство е да ви понудиме што повеќе ниски цени.

Плаќање преку интернет

Ако сте ја избрале вашата дестинација тогаш ќе може да си извршете уплата преку интернет во нашиот сајт,веднаш после конфирмација а не подолго од времетраење од 24 часа а со тоа ке заштедете и време и пари.

Иднината е ONLINE

EuroSava сака да стане најголема онлајн продавница за патување од Македонија, со поврзување на хотелoт со туристите и обезбедување на најниски цени.

Сите информации на едно место

EuroSava е повеќе од портал резервации , тука можете да најдете повеќе за вашата дестинација: знаменитости, други туристички повратни информации и слики.