21 Пронајдени резултати

Вие баравте за :

Дестинација : Turkey
Датум : 01.12.2019
За : 6 Ноќи
Гости : 2 Возр. & 0 Деца

Ѕвезди

ЛОКАЦИЈА Хотелот е лоциран во Белек, во областа Кадрије. Аеродромот е оддалечен 27 км. Хотели во близина: Каја ...

p.p. in DBL 1133€ 01.12.2019 22.09.2019 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

ЛОКАЦИЈА Хотелот е лоциран покрај река, на 6 км од Белек и 3 км од Кадрије. Аеродромот е на 25 км оддалеченост. Хо...

p.p. in DBL 895€ 01.12.2019 03.05.2020 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

Држава: Турција Регион: Белек Област: Белек Аеродром: ...

p.p. in DBL 915€ 01.12.2019 03.05.2020 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

Држава: Tурција Регион: Белек Ресорт: Kaдрија Aеродром: ...

p.p. in DBL 754€ 01.12.2019 03.05.2020 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

ИНФОРМАЦИИ ЗА ХОТЕЛОТ & УЛТРА АЛЛ ИНЦЛУСИВЕ КОНЦЕПТ Име на хотелот: ALVA DONNA EXCLUSIVE HOTEL & SPA 5* Концепт: ULTRA...

p.p. in DBL 815€ 01.12.2019 03.05.2020 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

Држава: Tурција Регион: Белек Ресорт: Белек Aеродром: ...

p.p. in DBL 1372€ 01.12.2019 03.05.2020 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

Селектирана страна : 1

Директна соработка

Eurosava соработува со најголемите светски тоуроператори и со директни закупи на соби во хотелите во дестинацијата за да нуди на клиентите квалитетни туристички пакети.

UP-TO-DATE информации

EuroSava останува во контакт со хотели и пансиони, со цел да се ажурираат податоци што е можно побрзо.

Обемот на продажбите

Нашата стратегија е да се продаде што е можно најмногу пакети оnline, кој овозможува намалување на трошоците со промоција на лице место. Нашата понуда е многу разновидна и прифатлива.

Брзо најдете она што ви треба

EuroSava ви овозможува да пребарувате за правата дестинација користејќи брзо и модерно пребарување.

Ниски цени

Нашето задоволство е да ви понудиме што повеќе ниски цени.

Плаќање преку интернет

Ако сте ја избрале вашата дестинација тогаш ќе може да си извршете уплата преку интернет во нашиот сајт,веднаш после конфирмација а не подолго од времетраење од 24 часа а со тоа ке заштедете и време и пари.

Иднината е ONLINE

EuroSava сака да стане најголема онлајн продавница за патување од Македонија, со поврзување на хотелoт со туристите и обезбедување на најниски цени.

Сите информации на едно место

EuroSava е повеќе од портал резервации , тука можете да најдете повеќе за вашата дестинација: знаменитости, други туристички повратни информации и слики.