41 Пронајдени резултати

Вие баравте за :

Дестинација : Turkey
Датум : 01.09.2019
За : 6 Ноќи
Гости : 2 Возр. & 0 Деца

Ѕвезди

ЛОКАЦИЈА Хотелот е лоциран во Белек, во областа Кадрије. Аеродромот е оддалечен 27 км. Хотели во близина: Каја ...

p.p. in DBL 1133€ 01.09.2019 22.09.2019 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

ЛОКАЦИЈА Хотелот е лоциран на 4 км од Белек и 35 км од центарот на Анталија. Аеродромот од Анталија е на 27 км. Хо...

p.p. in DBL 1220€ 01.09.2019 22.09.2019 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

ЛОКАЦИЈА Хотелот се наоѓа во Белек, 42 км од центарот на Анталија, а од  аеродром  е 33 километри. Информаци...

p.p. in DBL 883€ 01.09.2019 22.09.2019 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

ЛОКАЦИЈА Хотелот е лоциран покрај река, на 6 км од Белек и 3 км од Кадрије. Аеродромот е на 25 км оддалеченост. Хо...

p.p. in DBL 883€ 01.09.2019 22.09.2019 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

Држава: Tурција Регион: Белек Ресорт: Белек Aеродром: ...

p.p. in DBL 950€ 01.09.2019 22.09.2019 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

ПОЛОЖБА : Овој ексклузивен, ултра модерен првокласен хотел е лоциран во Белек-Анталија, на 50 км оддалеченост о...

p.p. in DBL 937€ 01.09.2019 22.09.2019 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

Држава: Турција Регион: Белек Област: Белек Аеродром: ...

p.p. in DBL 1016€ 01.09.2019 22.09.2019 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

Држава: Tурција Регион: Белек Ресорт: Kaдрија Aеродром: ...

p.p. in DBL 890€ 01.09.2019 22.09.2019 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

ЛОКАЦИЈА: Локација: Турција, Белек, Богазкент Оддалеченост од аеродром: 35 км Оддалеченост од најблискио...

p.p. in DBL 694€ 01.09.2019 22.09.2019 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

Селектирана страна : 1

Директна соработка

Eurosava соработува со најголемите светски тоуроператори и со директни закупи на соби во хотелите во дестинацијата за да нуди на клиентите квалитетни туристички пакети.

UP-TO-DATE информации

EuroSava останува во контакт со хотели и пансиони, со цел да се ажурираат податоци што е можно побрзо.

Обемот на продажбите

Нашата стратегија е да се продаде што е можно најмногу пакети оnline, кој овозможува намалување на трошоците со промоција на лице место. Нашата понуда е многу разновидна и прифатлива.

Брзо најдете она што ви треба

EuroSava ви овозможува да пребарувате за правата дестинација користејќи брзо и модерно пребарување.

Ниски цени

Нашето задоволство е да ви понудиме што повеќе ниски цени.

Плаќање преку интернет

Ако сте ја избрале вашата дестинација тогаш ќе може да си извршете уплата преку интернет во нашиот сајт,веднаш после конфирмација а не подолго од времетраење од 24 часа а со тоа ке заштедете и време и пари.

Иднината е ONLINE

EuroSava сака да стане најголема онлајн продавница за патување од Македонија, со поврзување на хотелoт со туристите и обезбедување на најниски цени.

Сите информации на едно место

EuroSava е повеќе од портал резервации , тука можете да најдете повеќе за вашата дестинација: знаменитости, други туристички повратни информации и слики.