42 Пронајдени резултати

Вие баравте за :

Дестинација : Turkey
Датум : 28.04.2018
За : 6 Ноќи
Гости : 2 Возр. & 0 Деца

Ѕвезди

EB TILL 28.02.2019

Локација : Турска,Белек Услови на сместување Домашни миленичиња :  Не е дозволено Соседни соби  к...

p.p. in DBL 617€
558€ 28.04.2018 28.04.2019 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

ZEYNEP HOTEL - UAI Turkey, Belek

Локација: Турција, Белек, Оддалеченост од аеродром : 30 км Оддалеченост од најблиска населба : 2 км...

p.p. in DBL 584€ 28.04.2018 28.04.2019 За 6 ноќи

ОДБЕРИ
EB TILL 28.02.2019

ЛОКАЦИЈА Локација: Турција, Белек Оддалеченост од аеродром: 35 км Оддалеченост од најблискиот центар: ...

p.p. in DBL 518€
473€ 28.04.2018 28.04.2019 За 6 ноќи

ОДБЕРИ
EB TILL 28.02.2019

ЛОКАЦИЈА Хотелот е лоциран 1 км од Белк, од аеродром на Анталија 35 км, соседни хотели : Ela Quality, Cornelia Diamond. ИНФОРМ...

p.p. in DBL 793€
593€ 28.04.2018 28.04.2019 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

Селектирана страна : 4

Директна соработка

Eurosava соработува со најголемите светски тоуроператори и со директни закупи на соби во хотелите во дестинацијата за да нуди на клиентите квалитетни туристички пакети.

UP-TO-DATE информации

EuroSava останува во контакт со хотели и пансиони, со цел да се ажурираат податоци што е можно побрзо.

Обемот на продажбите

Нашата стратегија е да се продаде што е можно најмногу пакети оnline, кој овозможува намалување на трошоците со промоција на лице место. Нашата понуда е многу разновидна и прифатлива.

Брзо најдете она што ви треба

EuroSava ви овозможува да пребарувате за правата дестинација користејќи брзо и модерно пребарување.

Ниски цени

Нашето задоволство е да ви понудиме што повеќе ниски цени.

Плаќање преку интернет

Ако сте ја избрале вашата дестинација тогаш ќе може да си извршете уплата преку интернет во нашиот сајт,веднаш после конфирмација а не подолго од времетраење од 24 часа а со тоа ке заштедете и време и пари.

Иднината е ONLINE

EuroSava сака да стане најголема онлајн продавница за патување од Македонија, со поврзување на хотелoт со туристите и обезбедување на најниски цени.

Сите информации на едно место

EuroSava е повеќе од портал резервации , тука можете да најдете повеќе за вашата дестинација: знаменитости, други туристички повратни информации и слики.