53 Пронајдени резултати

Вие баравте за :

Дестинација : Turkey
Датум : 28.04.2018
За : 6 Ноќи
Гости : 2 Возр. & 0 Деца

Ѕвезди

EB TILL 28.02.2019

Локација Хотлот е лоциран во Кемер, 45 км од Анталиј, а од Анталија аеродромот 60км. Во близина на хотелот се: Хи...

p.p. in DBL 772€
552€ 28.04.2018 28.04.2019 За 6 ноќи

ОДБЕРИ
EB TILL 28.02.2019

ПОЛОЖБА : Овој луксузен хотел е поставен на 186.000 м2 и е во непосредна близина на Текирова, 60 км од центарот на Ан...

p.p. in DBL 869€
707€ 28.04.2018 28.04.2019 За 6 ноќи

ОДБЕРИ
EB TILL 28.02.2019

ПОЛОЖБА : Сместен покрај Медитеранскиот брег, овој луксузен хотел со директен излез на море е лоциран на 2 км о...

p.p. in DBL 473€
415€ 28.04.2018 28.04.2019 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

RIXOS BELDIBI - UAI Turkey, Kemer

Држава: Tурција Регион: Kемер Ресорт: Белдиби Aеродром: ...

p.p. in DBL 675€ 28.04.2018 28.04.2019 За 6 ноќи

ОДБЕРИ
EB TILL 28.02.2019

RIXOS SUNGATE - UAI Turkey, Kemer

ПОЛОЖБА : Хотелот е лоциран во Кемер, на 50 км од аеродромот на Анталија и 25 км од градскиот центар. Се наоѓа пом...

p.p. in DBL 915€
775€ 28.04.2018 28.04.2019 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

Селектирана страна : 1

Директна соработка

Eurosava соработува со најголемите светски тоуроператори и со директни закупи на соби во хотелите во дестинацијата за да нуди на клиентите квалитетни туристички пакети.

UP-TO-DATE информации

EuroSava останува во контакт со хотели и пансиони, со цел да се ажурираат податоци што е можно побрзо.

Обемот на продажбите

Нашата стратегија е да се продаде што е можно најмногу пакети оnline, кој овозможува намалување на трошоците со промоција на лице место. Нашата понуда е многу разновидна и прифатлива.

Брзо најдете она што ви треба

EuroSava ви овозможува да пребарувате за правата дестинација користејќи брзо и модерно пребарување.

Ниски цени

Нашето задоволство е да ви понудиме што повеќе ниски цени.

Плаќање преку интернет

Ако сте ја избрале вашата дестинација тогаш ќе може да си извршете уплата преку интернет во нашиот сајт,веднаш после конфирмација а не подолго од времетраење од 24 часа а со тоа ке заштедете и време и пари.

Иднината е ONLINE

EuroSava сака да стане најголема онлајн продавница за патување од Македонија, со поврзување на хотелoт со туристите и обезбедување на најниски цени.

Сите информации на едно место

EuroSava е повеќе од портал резервации , тука можете да најдете повеќе за вашата дестинација: знаменитости, други туристички повратни информации и слики.