55 Пронајдени резултати

Вие баравте за :

Дестинација : Turkey
Датум : 01.09.2019
За : 6 Ноќи
Гости : 2 Возр. & 0 Деца

Ѕвезди

Локација Хотлот е лоциран во Кемер, 45 км од Анталиј, а од Анталија аеродромот 60км. Во близина на хотелот се: Хи...

p.p. in DBL 937€ 01.09.2019 22.09.2019 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

BARUT KEMER - UAI Turkey, Kemer

Држава: Турција Регион: Кемер Област: Кемер Аеродром: ...

p.p. in DBL 872€ 01.09.2019 22.09.2019 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

ПОЛОЖБА : Сместен покрај Медитеранскиот брег, овој луксузен хотел со директен излез на море е лоциран на 2 км о...

p.p. in DBL 567€ 01.09.2019 22.09.2019 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

RIXOS BELDIBI - UAI Turkey, Kemer

Држава: Tурција Регион: Kемер Ресорт: Белдиби Aеродром: ...

p.p. in DBL 702€ 01.09.2019 22.09.2019 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

ЛОКАЦИЈА Хотелот е лоциран во областа Гојнук, 7км од Кемер и 45км од аеродромот во Анталија. ПЛАЖА Хотелска пла...

p.p. in DBL 710€ 01.09.2019 22.09.2019 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

Селектирана страна : 1

Директна соработка

Eurosava соработува со најголемите светски тоуроператори и со директни закупи на соби во хотелите во дестинацијата за да нуди на клиентите квалитетни туристички пакети.

UP-TO-DATE информации

EuroSava останува во контакт со хотели и пансиони, со цел да се ажурираат податоци што е можно побрзо.

Обемот на продажбите

Нашата стратегија е да се продаде што е можно најмногу пакети оnline, кој овозможува намалување на трошоците со промоција на лице место. Нашата понуда е многу разновидна и прифатлива.

Брзо најдете она што ви треба

EuroSava ви овозможува да пребарувате за правата дестинација користејќи брзо и модерно пребарување.

Ниски цени

Нашето задоволство е да ви понудиме што повеќе ниски цени.

Плаќање преку интернет

Ако сте ја избрале вашата дестинација тогаш ќе може да си извршете уплата преку интернет во нашиот сајт,веднаш после конфирмација а не подолго од времетраење од 24 часа а со тоа ке заштедете и време и пари.

Иднината е ONLINE

EuroSava сака да стане најголема онлајн продавница за патување од Македонија, со поврзување на хотелoт со туристите и обезбедување на најниски цени.

Сите информации на едно место

EuroSava е повеќе од портал резервации , тука можете да најдете повеќе за вашата дестинација: знаменитости, други туристички повратни информации и слики.