48 Пронајдени резултати

Вие баравте за :

Дестинација : Turkey
Датум : 28.11.2018
За : 6 Ноќи
Гости : 2 Возр. & 0 Деца

Ѕвезди

EB TILL 31.01.2019

ПОЛОЖБА : Амелиа Хотел е отворен од Мај 2008 и е лоциран во Сиде, на 3 км оддалеченост од Кизилот, 4 км од Окурчалар...

p.p. in DBL 492.8€
444.4€ 28.11.2018 28.04.2019 За 6 ноќи

ОДБЕРИ
EB TILL 31.01.2019

ПОЛОЖБА : Хотелот се наоѓа во областа Евренсеки, 45 км. од аеродромот во Анталија и 10 км. од Сиде и Манвгат. УСЛУ...

p.p. in DBL 612.7€
541.2€ 28.11.2018 28.04.2019 За 6 ноќи

ОДБЕРИ
EB TILL 31.01.2019

ЛОКАЦИЈА: Хотелот е лоциран во Сиде, на 22 км оддалеченост од Манавгат и 60 км оддалеченост од Сиде. Хотели во бл...

p.p. in DBL 432.3€
371.8€ 28.11.2018 28.04.2019 За 6 ноќи

ОДБЕРИ
EB TILL 31.01.2019

ПОЛОЖБА : Хотелот  лоциран  на Медитеранот во бујна природа, комфорен  и  луксузен, на 9 км од Манагва...

p.p. in DBL 506€
442.2€ 28.11.2018 28.04.2019 За 6 ноќи

ОДБЕРИ
EB TILL 31.01.2019

ОПИС: Оддалеченост од аеродром: 60 км Најблизок град: Сиде на 8 км Плажа: Песочна Оддалеченост од плажа: 250 метри ...

p.p. in DBL 612.7€
522.5€ 28.11.2018 28.04.2019 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

Селектирана страна : 4

Директна соработка

Eurosava соработува со најголемите светски тоуроператори и со директни закупи на соби во хотелите во дестинацијата за да нуди на клиентите квалитетни туристички пакети.

UP-TO-DATE информации

EuroSava останува во контакт со хотели и пансиони, со цел да се ажурираат податоци што е можно побрзо.

Обемот на продажбите

Нашата стратегија е да се продаде што е можно најмногу пакети оnline, кој овозможува намалување на трошоците со промоција на лице место. Нашата понуда е многу разновидна и прифатлива.

Брзо најдете она што ви треба

EuroSava ви овозможува да пребарувате за правата дестинација користејќи брзо и модерно пребарување.

Ниски цени

Нашето задоволство е да ви понудиме што повеќе ниски цени.

Плаќање преку интернет

Ако сте ја избрале вашата дестинација тогаш ќе може да си извршете уплата преку интернет во нашиот сајт,веднаш после конфирмација а не подолго од времетраење од 24 часа а со тоа ке заштедете и време и пари.

Иднината е ONLINE

EuroSava сака да стане најголема онлајн продавница за патување од Македонија, со поврзување на хотелoт со туристите и обезбедување на најниски цени.

Сите информации на едно место

EuroSava е повеќе од портал резервации , тука можете да најдете повеќе за вашата дестинација: знаменитости, други туристички повратни информации и слики.