261 Пронајдени резултати

Вие баравте за :

Дестинација : Turkey
Датум : 01.09.2019
За : 6 Ноќи
Гости : 2 Возр. & 0 Деца

Ѕвезди

ЛОКАЦИЈА Хотелот е лоциран во Белек, во областа Кадрије. Аеродромот е оддалечен 27 км. Хотели во близина: Каја ...

p.p. in DBL 1133€ 01.09.2019 22.09.2019 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

ЛОКАЦИЈА Хотелот е лоциран на 4 км од Белек и 35 км од центарот на Анталија. Аеродромот од Анталија е на 27 км. Хо...

p.p. in DBL 1220€ 01.09.2019 22.09.2019 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

EFTALIA OCEAN - UAI Turkey, Alanya

ПОЛОЖБА : Хотелот е вклучен кон познатиот ланец на Ефталиа во 2017 год. Се наоѓа на 18 км оддалеченост од Аланија, ...

p.p. in DBL 605€ 01.09.2019 22.09.2019 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

ПОЛОЖБА : Хотелот се наоѓа во Турклер, 18 км  од центарот на Алања , а на  100 км од аеродромот на  Антали...

p.p. in DBL 568€ 01.09.2019 22.09.2019 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

Држава: Tурција Регион: Сиде Ресорт: Kумкои Aеродром: ...

p.p. in DBL 576€ 01.09.2019 22.09.2019 За 6 ноќи

ОДБЕРИ
asd

ЛОКАЦИЈА Хотелот е лоциран на 15 км оддалеченост од Аланија. Аеродромот на Анталија е оддалечен 90 км. Хотели в...

p.p. in DBL 630€ 01.09.2019 22.09.2019 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

ЛОКАЦИЈА: Хотелот се наога  дирекно на песочна плажа.Оддалечен од  Центарот на градот Алања  околу 35 к...

p.p. in DBL 542€ 01.09.2019 22.09.2019 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

Селектирана страна : 1

Директна соработка

Eurosava соработува со најголемите светски тоуроператори и со директни закупи на соби во хотелите во дестинацијата за да нуди на клиентите квалитетни туристички пакети.

UP-TO-DATE информации

EuroSava останува во контакт со хотели и пансиони, со цел да се ажурираат податоци што е можно побрзо.

Обемот на продажбите

Нашата стратегија е да се продаде што е можно најмногу пакети оnline, кој овозможува намалување на трошоците со промоција на лице место. Нашата понуда е многу разновидна и прифатлива.

Брзо најдете она што ви треба

EuroSava ви овозможува да пребарувате за правата дестинација користејќи брзо и модерно пребарување.

Ниски цени

Нашето задоволство е да ви понудиме што повеќе ниски цени.

Плаќање преку интернет

Ако сте ја избрале вашата дестинација тогаш ќе може да си извршете уплата преку интернет во нашиот сајт,веднаш после конфирмација а не подолго од времетраење од 24 часа а со тоа ке заштедете и време и пари.

Иднината е ONLINE

EuroSava сака да стане најголема онлајн продавница за патување од Македонија, со поврзување на хотелoт со туристите и обезбедување на најниски цени.

Сите информации на едно место

EuroSava е повеќе од портал резервации , тука можете да најдете повеќе за вашата дестинација: знаменитости, други туристички повратни информации и слики.