243 Пронајдени резултати

Вие баравте за :

Дестинација : Turkey
Датум : 28.04.2018
За : 6 Ноќи
Гости : 2 Возр. & 0 Деца

Ѕвезди

EB TILL 28.02.2019

Локација : Турска,Белек Услови на сместување Домашни миленичиња :  Не е дозволено Соседни соби  к...

p.p. in DBL 617€
558€ 28.04.2018 28.04.2019 За 6 ноќи

ОДБЕРИ
EB TILL 28.02.2019

ПОЛОЖБА : Фрст Клас е лоциран на крајбрежјето на Аланија. Областа е опкружена со повеќе историски, забавни и п...

p.p. in DBL 392€
349€ 28.04.2018 28.04.2019 За 6 ноќи

ОДБЕРИ
EB TILL 28.02.2019

ЛОКАЦИЈА: Мирада Дел Мар е хотел со 5 ѕвезди, лоциран во Кемер, на 35 км оддалеченост од Анталија, 9 км од центаро...

p.p. in DBL 487€
447€ 28.04.2018 28.04.2019 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

ALARA KUM - UAI Turkey, Alanya

ЛОКАЦИЈА: Област : Аланија, Инчекум Оддалеченост од аеродром : 105 km Оддалеченост од град: 3 км до Авсалар Оддале...

p.p. in DBL 498€ 28.04.2018 28.04.2019 За 6 ноќи

ОДБЕРИ
EB TILL 28.02.2019

ЛОКАЦИЈА: Нашира ресорт е ексклузивен хотел со 5 ѕвезди, изграден на површина од 120,000 м2, лоциран на 75 км оддале...

p.p. in DBL 668€
489€ 28.04.2018 28.04.2019 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

ПОЛОЖБА : Хотелот  Сиде  Стар  е лоциран во историскиот град на Сиде, 30 км.  Од  стариот  Романск...

p.p. in DBL 550€ 28.04.2018 28.04.2019 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

Положба: Хотелот се наоѓа во областа Kizilot, 15км од Сиде и Манавгат и 80км од аеродромот во Анталија.  Сместува...

p.p. in DBL 498€ 28.04.2018 28.04.2019 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

Селектирана страна : 16

Директна соработка

Eurosava соработува со најголемите светски тоуроператори и со директни закупи на соби во хотелите во дестинацијата за да нуди на клиентите квалитетни туристички пакети.

UP-TO-DATE информации

EuroSava останува во контакт со хотели и пансиони, со цел да се ажурираат податоци што е можно побрзо.

Обемот на продажбите

Нашата стратегија е да се продаде што е можно најмногу пакети оnline, кој овозможува намалување на трошоците со промоција на лице место. Нашата понуда е многу разновидна и прифатлива.

Брзо најдете она што ви треба

EuroSava ви овозможува да пребарувате за правата дестинација користејќи брзо и модерно пребарување.

Ниски цени

Нашето задоволство е да ви понудиме што повеќе ниски цени.

Плаќање преку интернет

Ако сте ја избрале вашата дестинација тогаш ќе може да си извршете уплата преку интернет во нашиот сајт,веднаш после конфирмација а не подолго од времетраење од 24 часа а со тоа ке заштедете и време и пари.

Иднината е ONLINE

EuroSava сака да стане најголема онлајн продавница за патување од Македонија, со поврзување на хотелoт со туристите и обезбедување на најниски цени.

Сите информации на едно место

EuroSava е повеќе од портал резервации , тука можете да најдете повеќе за вашата дестинација: знаменитости, други туристички повратни информации и слики.