• Денови

  • Часа

  • Минути

  • Секунди

Рана резервација Анталија 2020
за резервации до 29/02/2020

258 Пронајдени резултати

Вие баравте за :

Дестинација : Turkey
Датум : 31.05.2020
За : 6 Ноќи
Гости : 2 Возр. & 0 Деца

Ѕвезди

EB TILL 07.03.2020

Локација: Турција, Кемер, Кириш Растојание од аеродром: 65 км од аеродромот во Анталиа Растојание до нај...

p.p. in DBL 629€
552€ 31.05.2020 За 6 ноќи

ОДБЕРИ
EB TILL 31.03.2020
bar icon
green-territory icon
restaurant icon
swimming-pool icon

ЛОКАЦИЈА: Мирада Дел Мар е хотел со 5 ѕвезди, лоциран во Кемер, на 35 км оддалеченост од Анталија, 9 км од центаро...

p.p. in DBL 1353€
964€ 31.05.2020 За 6 ноќи

ОДБЕРИ
EB TILL 31.03.2020
green-territory icon
aqua-park icon
private-beach icon

Локација Локација: Турција, Аланија, Махмутлар Оддалеченост од аеродром : 130 км до Анталија аеродром,...

p.p. in DBL 469€
437€ 31.05.2020 За 6 ноќи

ОДБЕРИ
EB TILL 29.02.2020

LUCIDA BEACH - UAI Turkey, Kemer

apartments icon
bar icon
beach-hotel icon
building icon
wifi icon
fine-pebble-beach icon
green-territory icon
large-pebble-beach icon

Локација Хотелот "Луцида Бич" се наоѓа во регионот Анталија, каде што азурното пространство на Средозем...

p.p. in DBL 651€
508€ 31.05.2020 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

Селектирана страна : 17

Директна соработка

Eurosava соработува со најголемите светски тоуроператори и со директни закупи на соби во хотелите во дестинацијата за да нуди на клиентите квалитетни туристички пакети.

UP-TO-DATE информации

EuroSava останува во контакт со хотели и пансиони, со цел да се ажурираат податоци што е можно побрзо.

Обемот на продажбите

Нашата стратегија е да се продаде што е можно најмногу пакети оnline, кој овозможува намалување на трошоците со промоција на лице место. Нашата понуда е многу разновидна и прифатлива.

Брзо најдете она што ви треба

EuroSava ви овозможува да пребарувате за правата дестинација користејќи брзо и модерно пребарување.

Ниски цени

Нашето задоволство е да ви понудиме што повеќе ниски цени.

Плаќање преку интернет

Ако сте ја избрале вашата дестинација тогаш ќе може да си извршете уплата преку интернет во нашиот сајт,веднаш после конфирмација а не подолго од времетраење од 24 часа а со тоа ке заштедете и време и пари.

Иднината е ONLINE

EuroSava сака да стане најголема онлајн продавница за патување од Македонија, со поврзување на хотелoт со туристите и обезбедување на најниски цени.

Сите информации на едно место

EuroSava е повеќе од портал резервации , тука можете да најдете повеќе за вашата дестинација: знаменитости, други туристички повратни информации и слики.