247 Пронајдени резултати

Вие баравте за :

Дестинација : Turkey
Датум : 28.04.2018
За : 6 Ноќи
Гости : 2 Возр. & 0 Деца

Ѕвезди

RIXOS BELDIBI - UAI Turkey, Kemer

Држава: Tурција Регион: Kемер Ресорт: Белдиби Aеродром: ...

p.p. in DBL 675€ 28.04.2018 28.04.2019 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

RIXOS SUNGATE - UAI Turkey, Kemer

ПОЛОЖБА : Хотелот е лоциран во Кемер, на 50 км од аеродромот на Анталија и 25 км од градскиот центар. Се наоѓа пом...

p.p. in DBL 915€ 28.04.2018 28.04.2019 За 6 ноќи

ОДБЕРИ
EB TILL 31.03.2019

Локација Хотелот се наоѓа на 10 километри од Авсалар, 35 км од Аланија. А од  аеродромот во Анталија 85 километ...

p.p. in DBL 389€
347€ 28.04.2018 28.04.2019 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

ASKA LARA - AI Turkey, Lara

Држава: Турција Регион: Анталија Област: Лара Аеродром: ...

p.p. in DBL 642€ 28.04.2018 28.04.2019 За 6 ноќи

ОДБЕРИ
EB TILL 31.03.2019

ЛОКАЦИЈА: Локација: Турција, Белек, Богазкент Оддалеченост од аеродром: 35 км Оддалеченост од најблискио...

p.p. in DBL 519€
489€ 28.04.2018 28.04.2019 За 6 ноќи

ОДБЕРИ

Селектирана страна : 5

Директна соработка

Eurosava соработува со најголемите светски тоуроператори и со директни закупи на соби во хотелите во дестинацијата за да нуди на клиентите квалитетни туристички пакети.

UP-TO-DATE информации

EuroSava останува во контакт со хотели и пансиони, со цел да се ажурираат податоци што е можно побрзо.

Обемот на продажбите

Нашата стратегија е да се продаде што е можно најмногу пакети оnline, кој овозможува намалување на трошоците со промоција на лице место. Нашата понуда е многу разновидна и прифатлива.

Брзо најдете она што ви треба

EuroSava ви овозможува да пребарувате за правата дестинација користејќи брзо и модерно пребарување.

Ниски цени

Нашето задоволство е да ви понудиме што повеќе ниски цени.

Плаќање преку интернет

Ако сте ја избрале вашата дестинација тогаш ќе може да си извршете уплата преку интернет во нашиот сајт,веднаш после конфирмација а не подолго од времетраење од 24 часа а со тоа ке заштедете и време и пари.

Иднината е ONLINE

EuroSava сака да стане најголема онлајн продавница за патување од Македонија, со поврзување на хотелoт со туристите и обезбедување на најниски цени.

Сите информации на едно место

EuroSava е повеќе од портал резервации , тука можете да најдете повеќе за вашата дестинација: знаменитости, други туристички повратни информации и слики.