Ново пребарување

Фушифару Канду е национално заштитено подрачје. На само неколку метри од островот има три главни места за нуркање, вклучувајќи го и Фушифару Тила, едно од повеќето иконични места за нуркање во Малдиви. Малдивискиот дизајн и архитектура со модерната естетика, плажите на Фушифару Малдиви и водните вили издвојуваат чувство на удобност и луксуз. Гостите вечераат во Коракали за појадок, ручек и вечера. Хејли Спа ќе ја смири секоја уморна душа додека мулти-спортскиот терен и различните возбудливи активности на вода ќе ги задржат гостите енергични.
Директна соработка

Eurosava соработува со најголемите светски тоуроператори и со директни закупи на соби во хотелите во дестинацијата за да нуди на клиентите квалитетни туристички пакети.

UP-TO-DATE информации

EuroSava останува во контакт со хотели и пансиони, со цел да се ажурираат податоци што е можно побрзо.

Обемот на продажбите

Нашата стратегија е да се продаде што е можно најмногу пакети оnline, кој овозможува намалување на трошоците со промоција на лице место. Нашата понуда е многу разновидна и прифатлива.

Брзо најдете она што ви треба

EuroSava ви овозможува да пребарувате за правата дестинација користејќи брзо и модерно пребарување.

Ниски цени

Нашето задоволство е да ви понудиме што повеќе ниски цени.

Плаќање преку интернет

Ако сте ја избрале вашата дестинација тогаш ќе може да си извршете уплата преку интернет во нашиот сајт,веднаш после конфирмација а не подолго од времетраење од 24 часа а со тоа ке заштедете и време и пари.

Иднината е ONLINE

EuroSava сака да стане најголема онлајн продавница за патување од Македонија, со поврзување на хотелoт со туристите и обезбедување на најниски цени.

Сите информации на едно место

EuroSava е повеќе од портал резервации , тука можете да најдете повеќе за вашата дестинација: знаменитости, други туристички повратни информации и слики.