Ново пребарување

Име на хотелот: Saphir Hotel

Концепт: All Inclusive +

Категорија: 4*

Последно реновиран: 2015

Од аеродром: 110 Km

БАЗЕНИ

Базен, длабочина: 150 cm

Детски базен, длабочина: 50 cm

Внатрешен базен, длабочина: 150 cm

Плажа: (Песок/Камчиња)

***5 тобогани во тотал (01.05-15.10)

АНИМАЦИЈА

Во тек на денот и ноќта: англиски,германски,руски,турски јазик.

Мини клуб: 4-10 год / 10:00 - 12:00 / 14:30 - 17:00

Амфитеатар

Музика во живо

Игралиште

Game Room: со доплата

Диско на отворено 15.05 - 15.10 

Тениско игралиште

Менувачница

Мини шопинг центар

Главен Ресторан

Појадок: 07:30 - 10:00 бифе

Доцен појадок: 10:00 - 10:30 мини бифе

Ручек: 12:30 - 14:30 бифе

Вечера: 19:00 - 21:00 бифе

Ноќна супа: 23:30 - 01:00 мени

A'la Carte Ресторани

Италјански Ресторан: 19:00 - 21:30

Турски Ресторан 19:00 - 21:30

ALL INCLUSIVE PLUS CONCEPT - Ѓозлеме 10:00 - 17:00, Nohut Pilav (во плажа) 17:00 - 18:00, Закуски во Daimond Ресторан 12:00 - 16:30, Кафе& Торта во Daimond Бар 17:00 - 18:30, Турско Кафе 10:00 - 22:00, Сладолед 15:00 - 16:30 / 19:00 - 21:00.
Директна соработка

Eurosava соработува со најголемите светски тоуроператори и со директни закупи на соби во хотелите во дестинацијата за да нуди на клиентите квалитетни туристички пакети.

UP-TO-DATE информации

EuroSava останува во контакт со хотели и пансиони, со цел да се ажурираат податоци што е можно побрзо.

Обемот на продажбите

Нашата стратегија е да се продаде што е можно најмногу пакети оnline, кој овозможува намалување на трошоците со промоција на лице место. Нашата понуда е многу разновидна и прифатлива.

Брзо најдете она што ви треба

EuroSava ви овозможува да пребарувате за правата дестинација користејќи брзо и модерно пребарување.

Ниски цени

Нашето задоволство е да ви понудиме што повеќе ниски цени.

Плаќање преку интернет

Ако сте ја избрале вашата дестинација тогаш ќе може да си извршете уплата преку интернет во нашиот сајт,веднаш после конфирмација а не подолго од времетраење од 24 часа а со тоа ке заштедете и време и пари.

Иднината е ONLINE

EuroSava сака да стане најголема онлајн продавница за патување од Македонија, со поврзување на хотелoт со туристите и обезбедување на најниски цени.

Сите информации на едно место

EuroSava е повеќе од портал резервации , тука можете да најдете повеќе за вашата дестинација: знаменитости, други туристички повратни информации и слики.