Ново пребарување

·  Location

The facility in Evreneski Mevkii is located 10 km from Side centre, 12 km from Manavgat centre, 65 km from Antalya Airport and 75 km from Antalya city centre.

·  Eating and drinking

Breakfast, lunch and dinner buffet meals are free. Some local and foreign alcoholic and non-alcoholic beverages are free of charge for 24 hours within the brands determined by the facility. A la carte restaurant is free of charge and with reservation only once during the stay. The minibar is filled with soft drinks and beer on the day of arrival. In the following days, only soft drinks are renewed.

·  restaurants

Tugra A La Carte Restaurant

·  Service Hours

07.00-10.00 Breakfast
10.00-11.00 Late Breakfast
11.00-17.00 Snack Treats
11.00-22.00 Patisserie
12.30-14.30 Lunch
19.00-21.00 Dinner
23.00-07.00 Night Snack
 

·  Beach

The facility, which is located by the sea, has a sandy beach. The beach does not serve during the winter period.

·  Spa / Wellness

In the Spa / Wellness section of the facility; There are facilities such as indoor pool, sauna, massage, scrub and body care.
Директна соработка

Eurosava соработува со најголемите светски тоуроператори и со директни закупи на соби во хотелите во дестинацијата за да нуди на клиентите квалитетни туристички пакети.

UP-TO-DATE информации

EuroSava останува во контакт со хотели и пансиони, со цел да се ажурираат податоци што е можно побрзо.

Обемот на продажбите

Нашата стратегија е да се продаде што е можно најмногу пакети оnline, кој овозможува намалување на трошоците со промоција на лице место. Нашата понуда е многу разновидна и прифатлива.

Брзо најдете она што ви треба

EuroSava ви овозможува да пребарувате за правата дестинација користејќи брзо и модерно пребарување.

Ниски цени

Нашето задоволство е да ви понудиме што повеќе ниски цени.

Плаќање преку интернет

Ако сте ја избрале вашата дестинација тогаш ќе може да си извршете уплата преку интернет во нашиот сајт,веднаш после конфирмација а не подолго од времетраење од 24 часа а со тоа ке заштедете и време и пари.

Иднината е ONLINE

EuroSava сака да стане најголема онлајн продавница за патување од Македонија, со поврзување на хотелoт со туристите и обезбедување на најниски цени.

Сите информации на едно место

EuroSava е повеќе од портал резервации , тука можете да најдете повеќе за вашата дестинација: знаменитости, други туристички повратни информации и слики.