-15%

KAYA PALAZZO GOLF RE...
Belek, Turkey

895 €


за престој од 28.04.2019 до 05.05.2019 по лице во DBL соба попустот важи за цела летна сезон


ОДБЕРИ
-20%

SELECTUM LUXURY RESO...
Belek, Turkey

790 €


за престој од 28.04.2019 до 05.05.2019 по лице во DBL соба попустот важи за цела летна сезон


ОДБЕРИ
-30%

GRANADA LUXURY BELEK...
Belek, Turkey

535 €


за престој од 28.04.2019 до 05.05.2019 по лице во DBL соба попустот важи за цела летна сезон


ОДБЕРИ
-30%

ROYAL ADAM&EVE HOTEL...
Belek, Turkey

650 €


за престој од 28.04.2019 до 05.05.2019 по лице во DBL соба попустот важи за цела летна сезон


ОДБЕРИ
-20%

SENSIMAR BELEK RESOR...
Belek, Turkey

539 €


за престој од 28.04.2019 до 05.05.2019 по лице во DBL соба попустот важи за цела летна сезон


ОДБЕРИ
-40%

ORANGE COUNTY RESORT...
Kemer, Turkey

550 €


за престој од 28.04.2019 до 05.05.2019 по лице во DBL соба попустот важи за цела летна сезон


ОДБЕРИ
-20%

AZURA DELUXE...
Alanya, Turkey

444 €


за престој од 28.04.2019 до 05.05.2019 по лице во DBL соба попустот важи за цела летна сезон


ОДБЕРИ
-15%

SPICE HOTEL & SPA...
Belek, Turkey

714 €


за престој од 28.04.2019 до 05.05.2019 по лице во DBL соба попустот важи за цела летна сезон


ОДБЕРИ
-30%

XAFIRA DELUXE RESORT...
Alanya, Turkey

373 €


за престој од 28.04.2019 до 05.05.2019 по лице во DBL соба попустот важи за цела летна сезона


ОДБЕРИ
-35%

HORUS PARADISE LUXUR...
Side, Turkey

479 €


за престој од 28.04.2019 до 05.05.2019 по лице во DBL соба попустот важи за цела летна сезона


ОДБЕРИ
-45%

SIDE LA GRANDE RESOR...
Side, Turkey

370 €


за престој од 28.04.2019 до 05.05.2019 по лице во DBL соба попустот важи за цела летна сезона


ОДБЕРИ
-20%

J'ADORE DELUXE HOTEL...
Side, Turkey

409 €


за престој од 28.04.2019 до 05.05.2019 по лице во DBL соба попустот важи за цела летна сезона


ОДБЕРИ
-20%

VIKINGEN INFINITY...
Alanya, Turkey

434 €


за престој од 28.04.2019 до 05.05.2019 по лице во DBL соба попустот важи за цела летна сезона


ОДБЕРИ
-25%

KEMAL BAY...
Alanya, Turkey

356€


за престој од 28.04.2019 до 05.05.2019 по лице во DBL соба попустот важи за цела летна сезона


ОДБЕРИ
-30%

SERENIS HOTEL...
Side, Turkey

353 €


за престој од 28.04.2019 до 05.05.2019 по лице во DBL соба попустот важи за цела летна сезона


ОДБЕРИ
-30%

VIKING STAR HOTEL 5*...
Kemer, Turkey

345 €


за престој од 28.04.2019 до 05.05.2019 по лице во DBL соба попустот важи за цела летна сезона


ОДБЕРИ
-25%

GRANADA LUXURY ALANY...
Alanya, Turkey

444 €


За резервации до : 28.02.2019 за патување на: 28.04.2019 цена за 7 дена престој по лице во DB


ОДБЕРИ
-15%

SUI RESORT HOTEL...
Alanya, Turkey

434 €


За резервации до : 28.02.2019 за патување на: 28.04.2019 цена за 7 дена престој по лице во DB


ОДБЕРИ
-35%

ORANGE COUNTY RESORT...
Alanya, Turkey

414 €


За резервации до : 28.02.2019 за патување на: 28.04.2019 цена за 7 дена престој по лице во DB


ОДБЕРИ
-20%

SHERWOOD GREENWOOD R...
Kemer, Turkey

399 €


За резервации до : 28.02.2019 за патување на: 28.04.2019 цена за 7 дена престој по лице во DB


ОДБЕРИ
-25%

ULUSOY KEMER HOLIDAY...
Kemer, Turkey

393 €


За резервации до : 28.02.2019 за патување на: 28.04.2019 цена за 7 дена престој по лице во DB


ОДБЕРИ
-20%

CRYSTAL ADMIRAL RESO...
Side, Turkey

383 €


За резервации до : 28.02.2019 за патување на: 28.04.2019 цена за 7 дена престој по лице во DB


ОДБЕРИ
-30%

XAFIRA DELUXE RESORT...
Alanya, Turkey

383 €


За резервации до : 10.02.2019 за патување на: 28.04.2019 цена за 7 дена престој по лице во DB


ОДБЕРИ
-20%

J'ADORE DELUXE HOTEL...
Side, Turkey

410 €


За резервации до : 28.02.2019 за патување на: 28.04.2019 цена за 7 дена престој по лице во DB


ОДБЕРИ
-15%

EFTALIA OCEAN...
Alanya, Turkey

490 €


За резервации до : 28.02.2019 за патување на: 28.04.2019 цена за 7 дена престој по лице во DBL


ОДБЕРИ
-45%

SIDE LA GRANDE RESOR...
Side, Turkey

370 €


За резервации до : 28.02.2019 за патување на: 28.04.2019 цена за 7 дена престој по лице во DBL


ОДБЕРИ
-20%

VIKINGEN INFINITY...
Alanya, Turkey

434 €


За резервации до : 28.02.2019 за патување на: 28.04.2019 цена за 7 дена престој по лице во DBL


ОДБЕРИ
-25%

KEMAL BAY...
Alanya, Turkey

356 €


За резервации до : 28.02.2019 за патување на: 28.04.2019 цена за 7 дена престој по лице во DBL


ОДБЕРИ

dodaten popust -3%

KAYA PALAZZO GOLF RE...
Belek, Turkey

Promo Code


Додатен попуст од објавената цена - аплицирај за promo code


ОДБЕРИ
dodaten popust -3%

ROYAL ADAM&EVE HOTEL...
Belek, Turkey

Promo Code


Додатен попуст од објавената цена - аплицирај за promo code


ОДБЕРИ
dodaten popust -3%

ORANGE COUNTY RESORT...
Kemer, Turkey

Promo Code


Додатен попуст од објавената цена - аплицирај за promo code


ОДБЕРИ
dodaten popust -3%

ROYAL SEGINUS...
Lara, Turkey

Promo Code


Додатен попуст од објавената цена - аплицирај за promo code


ОДБЕРИ
Директна соработка

Eurosava соработува со најголемите светски тоуроператори и со директни закупи на соби во хотелите во дестинацијата за да нуди на клиентите квалитетни туристички пакети.

UP-TO-DATE информации

EuroSava останува во контакт со хотели и пансиони, со цел да се ажурираат податоци што е можно побрзо.

Обемот на продажбите

Нашата стратегија е да се продаде што е можно најмногу пакети оnline, кој овозможува намалување на трошоците со промоција на лице место. Нашата понуда е многу разновидна и прифатлива.

Брзо најдете она што ви треба

EuroSava ви овозможува да пребарувате за правата дестинација користејќи брзо и модерно пребарување.

Ниски цени

Нашето задоволство е да ви понудиме што повеќе ниски цени.

Плаќање преку интернет

Ако сте ја избрале вашата дестинација тогаш ќе може да си извршете уплата преку интернет во нашиот сајт,веднаш после конфирмација а не подолго од времетраење од 24 часа а со тоа ке заштедете и време и пари.

Иднината е ONLINE

EuroSava сака да стане најголема онлајн продавница за патување од Македонија, со поврзување на хотелoт со туристите и обезбедување на најниски цени.

Сите информации на едно место

EuroSava е повеќе од портал резервации , тука можете да најдете повеќе за вашата дестинација: знаменитости, други туристички повратни информации и слики.