Early Booking понуди

ASTERIA KREMLIN PALACE

 • Lara / Kundu, Turkey

550 €

За резервации до : 31.01.2020 за патување на: 31.05.2020 цена за 7 дена престој по лице во DBL

ORANGE COUNTY RESORT KEMER

 • Kemer, Turkey

599 €

За резервации до : 31.01.2020 за патување на: 31.05.2020 цена за 7 дена престој по лице во DBL

ORANGE COUNTY RESORT ALANYA 5* - ALANYA

 • Alanya, Turkey

459 €

За резервации до : 31.01.2020 за патување на: 31.05.2020 цена за 7 дена престој по лице во DBL

SIDE LA GRANDE RESORT & SPA 5* - SIDE

 • Side, Turkey

350 €

За резервации до : 20.01.2020 за патување на: 31.05.2020 цена за 7 дена престој по лице во DBL

ART BEACH HOTEL

 • Kemer, Turkey

360 €

За резервации до : 20.01.2020 за патување на: 31.05.2020 цена за 7 дена престој по лице во DBL

AMARA PREMIER PALACE HOTEL

 • Kemer, Turkey

599 €

За резервации до : 31.01.2020 за патување на: 31.05.2020 цена за 7 дена престој по лице во DBL

LYRA RESORT HOTEL 5* - SIDE

 • Side, Turkey

460 €

За резервации до : 20.01.2020 за патување на: 31.05.2020 цена за 7 дена престој по лице во DBL

ALBA RESORT HOTEL 5* - SIDE

 • Side, Turkey

519 €

За резервации до : 31.01.2020 за патување на: 31.05.2020 цена за 7 дена престој по лице во DBL

GRANADA LUXURY ALANYA 5* - ALANYA

 • Alanya, Turkey

545 €

За резервации до : 31.01.2020 за патување на: 31.05.2020 цена за 7 дена престој по лице во DBL

M.C ARANCIA RESORT HOTEL

 • Alanya, Turkey

414 €

За резервации до : 31.01.2020 за патување на: 31.05.2020 цена за 7 дена престој по лице во DBL

DELPHIN PALACE 5* - KUNDU

 • Lara, Turkey

709 €

За резервации до : 31.01.2020 за патување на: 31.05.2020 цена за 7 дена престој по лице во DBL

PALMET BEACH RESORT KEMER .

 • Kemer, Turkey

499 €

За резервации до : 31.01.2020 за патување на: 31.05.2020 цена за 7 дена престој по лице во DBL

SUN STAR RESORT

 • Alanya, Turkey

373 €

За резервации до : 31.01.2020 за патување на: 31.05.2020 цена за 7 дена престој по лице во DBL

CRYSTAL ADMIRAL RESORT SUITES 5* - SIDE

 • Side, Turkey

477 €

За резервации до : 31.01.2020 за патување на: 31.05.2020 цена за 7 дена престој по лице во DBL

PERRE LA MER HOTEL

 • Kemer, Turkey

444 €

За резервации до : 31.01.2020 за патување на: 31.05.2020 цена за 7 дена престој по лице во DBL

ROYAL ALHAMBRA PALACE 5* - SIDE

 • Side, Turkey

646 €

За резервации до : 31.01.2020 за патување на: 31.05.2020 цена за 7 дена престој по лице во DBL

Директна соработка

Eurosava соработува со најголемите светски тоуроператори и со директни закупи на соби во хотелите во дестинацијата за да нуди на клиентите квалитетни туристички пакети.

UP-TO-DATE информации

EuroSava останува во контакт со хотели и пансиони, со цел да се ажурираат податоци што е можно побрзо.

Обемот на продажбите

Нашата стратегија е да се продаде што е можно најмногу пакети оnline, кој овозможува намалување на трошоците со промоција на лице место. Нашата понуда е многу разновидна и прифатлива.

Брзо најдете она што ви треба

EuroSava ви овозможува да пребарувате за правата дестинација користејќи брзо и модерно пребарување.

Ниски цени

Нашето задоволство е да ви понудиме што повеќе ниски цени.

Плаќање преку интернет

Ако сте ја избрале вашата дестинација тогаш ќе може да си извршете уплата преку интернет во нашиот сајт,веднаш после конфирмација а не подолго од времетраење од 24 часа а со тоа ке заштедете и време и пари.

Иднината е ONLINE

EuroSava сака да стане најголема онлајн продавница за патување од Македонија, со поврзување на хотелoт со туристите и обезбедување на најниски цени.

Сите информации на едно место

EuroSava е повеќе од портал резервации , тука можете да најдете повеќе за вашата дестинација: знаменитости, други туристички повратни информации и слики.