Eurosava Tips

VIKINGEN INFINITY 5* - ALANYA

 • Alanya, Turkey

499 €

За резервации до : 31.01.2020 за патување на: 10.06.2020 цена за 7 дена престој по лице во DBL

LITORE HOTEL 5* - ALANYA

 • Alanya, Turkey

555 €

За резервации до : 31.01.2020 за патување на: 07.06.2020 цена за 7 дена престој по лице во DBL

ALYA LAGUNA BEACH RESORT 5* - ALANYA

 • Alanya, Turkey

545 €

За резервации до : 31.01.2020 за патување на: 31.05.2020 цена за 7 дена престој по лице во DBL

XAFIRA DELUXE RESORT AND SPA 5* - ALANYA

 • Alanya, Turkey

509 €

За резервации до : 31.01.2020 за патување на: 28.06.2020 цена за 7 дена престој по лице во DBL

MIRACLE RESORT HOTEL 5* - KUNDU

 • Lara, Turkey

757 €

За резервации до : 30.01.2020 за патување на: 08.07.2020 цена за 7 дена престој по лице во DBL

SHERWOOD DREAMS RESORT

 • Belek, Turkey

619 €

За резервации до : 07.01.2020 за патување на: 10.06.2020 цена за 7 дена престој по лице во DBL

DELPHIN BOTANIK PLATINUM 5* - ALANYA

 • Alanya, Turkey

626 €

За резервации до : 31.01.2020 за патување на: 05.07.2020 цена за 7 дена престој по лице во DBL

CRYSTAL ADMIRAL RESORT SUITES 5* - SIDE

 • Side, Turkey

580 €

За резервации до : 31.01.2020 за патување на: 05.08.2020 цена за 7 дена престој по лице во DBL

TITANIC DELUXE BELEK 5* - BELEK

 • Belek, Turkey

925 €

За резервации до : 31.01.2020 за патување на: 02.08.2020 цена за 7 дена престој по лице во DBL

M.C ARANCIA RESORT HOTEL

 • Alanya, Turkey

414 €

За резервации до : 31.01.2020 за патување на: 31.05.2020 цена за 7 дена престој по лице во DBL

SPICE HOTEL & SPA

 • Belek, Turkey

670 €

За резервации до : 31.01.2020 за патување на: 24.06.2020 цена за 7 дена престој по лице во DBL

QUEENS PARK TEKIROVA 5* - KEMER

 • Kemer, Turkey

666 €

За резервации до : 31.01.2020 за патување на: 01.07.2020 цена за 7 дена престој по лице во DBL

BOSPHORUS SORGUN HOTEL

 • Side, Turkey

525 €

За резервации до : 31.01.2020 за патување на: 07.06.2020 цена за 7 дена престој по лице во DBL

LONG BEACH RESORT & SPA 5* - ALANYA

 • Alanya, Turkey

575 €

За резервации до : 31.01.2020 за патување на: 07.06.2020 цена за 7 дена престој по лице во DBL

ORANGE COUNTY RESORT KEMER

 • Kemer, Turkey

699 €

За резервации до : 31.01.2020 за патување на: 28.06.2020 цена за 7 дена престој по лице во DBL

AZURA DELUXE 5* - ALANYA

 • Alanya, Turkey

599 €

За резервации до : 31.01.2020 за патување на: 01.07.2020 цена за 7 дена престој по лице во DBL

MARTI MYRA HOTEL

 • Kemer, Turkey

690 €

За резервации до : 31.01.2020 за патување на: 05.07.2020 цена за 7 дена престој по лице во DBL

CRYSTAL DE LUXE RESORT & SPA 5* - KEMER

 • Kemer, Turkey

590 €

За резервации до : 31.01.2020 за патување на: 12.08.2020 цена за 7 дена престој по лице во DBL

SENSIMAR BELEK RESORT & SPA 5* - BELEK

 • Belek, Turkey

719 €

За резервации до : 31.01.2020 за патување на: 17.06.2020 цена за 7 дена престој по лице во DBL

Директна соработка

Eurosava соработува со најголемите светски тоуроператори и со директни закупи на соби во хотелите во дестинацијата за да нуди на клиентите квалитетни туристички пакети.

UP-TO-DATE информации

EuroSava останува во контакт со хотели и пансиони, со цел да се ажурираат податоци што е можно побрзо.

Обемот на продажбите

Нашата стратегија е да се продаде што е можно најмногу пакети оnline, кој овозможува намалување на трошоците со промоција на лице место. Нашата понуда е многу разновидна и прифатлива.

Брзо најдете она што ви треба

EuroSava ви овозможува да пребарувате за правата дестинација користејќи брзо и модерно пребарување.

Ниски цени

Нашето задоволство е да ви понудиме што повеќе ниски цени.

Плаќање преку интернет

Ако сте ја избрале вашата дестинација тогаш ќе може да си извршете уплата преку интернет во нашиот сајт,веднаш после конфирмација а не подолго од времетраење од 24 часа а со тоа ке заштедете и време и пари.

Иднината е ONLINE

EuroSava сака да стане најголема онлајн продавница за патување од Македонија, со поврзување на хотелoт со туристите и обезбедување на најниски цени.

Сите информации на едно место

EuroSava е повеќе од портал резервации , тука можете да најдете повеќе за вашата дестинација: знаменитости, други туристички повратни информации и слики.